Как се използва Tapatalk for Android OS ?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
stoyan0304
Автомобил:
Двигател:

Как се използва Tapatalk for Android OS ?

Мнениеот stoyan0304 » Сря 25 фев 2015 4:01

Колеги та ситуацията е следната: Купих си нов телефон Huawei Ascent G7 http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_g7-6646.php
Ta въпросът ми е следния: Изтеглих си това приложение, Tapatalk разбрах, че е за боравене със форуми, но как точно мога да си преглеждам темите, собствените мнения. Отделно, откакто си го изтеглих искаше да се впиша с нещо с джимейла си или със фейсбука си, аз се вписах със фейсбука си. След това чак ми пооиска никнейма във форума и паролата във форума. Другото, което забелязах е, че сега като се впиша във форума през лаптопа не ми излиза и не ми свети точицата зелено, че съм на линия. Защо така се получава. :death По ми е лесно по принцип да си преглеждам форума, когато е през телефона посредством браузъра и мобилната версия на форума и мисля да го изтрия този Tapatalk. Все пак реших да ви попитам тук преди да пристъпя към това действие с делийтването на приложението от смартфона ми. :gruebel

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Re: Как се използва Tapatalk for Android OS ?

Мнениеот joro_kem » Сря 25 фев 2015 21:30

създал си потребителско име в tapatalk, когато си се вписал с фейсбук. и аз не знам за какво точно служи. а за всеки форум, който отваряш с приложението, ще ти иска потребител и парола за конкретния форум. поне според мен е в пъти по-удобно с тапаток.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”