Здравейте колеги.Някой има ли впечатления за интернета,която предлагат Евро нет в Пловдив?
Интересува ме как е интернетът,отговаря ли скоростта на описаната,и като цяло впечатления?
Отзиви за Евро нет Пловдив?
- DanZki
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Отзиви за Евро нет Пловдив?
Стой далеч от дървесно-ламповия им лан :D Кажи в кой квартал си,за да ти препоръчаме нещо читаво.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Като скорост към БГ сървъри - супер!
Филмче под 1GB ми го дърпаше от маймундата за 3-4мин.
За сметка на това редиректа ужасяващо дразнеше!
Пействаш (примерно) някакъв адрес в адресната лента на браузъра, бичиш ЕНТЪР и онова седи, чака и мисли близо 1.5 сек. Ще кажеш "Нищо не е!"
Не е, ама е! Много се усеща.
За това, дали, като се прибереш вечер, ще можеш да си влезнеш в Playboy.com, обаче ще трябва да хвърляш ези-тура
2-3 месеца 'суича' (предполагам, че е най-обикновен, евтничък китайски рутер, ама пича от поддръжката му така го величаеше) се захранваше от един комшия от блока.
Изведнъж се оказа, че комшията заминал в чужбина (не бях чул някой да е заминавал, ама възможно е
) ииии... варианта беше, като давам зор, да дойдат и да вържат захранването от нас.
Имаше ефект! Можех, като видя, че няма нет, да дръпна трафчето и пак да го включа. Горе-долу през ден.
В 99% от случаите нета тръгваше. 10-15 мин след това получавах обаждане: 'Радко, здрасти! Да видиш да... Ааааа... ти вече си го рестартирал! Добре, браво!'
Така продължи още 3-4 месеца, докато не ми писна.
В края на краищата в другата стая синът ми беше на Еврокомския кабелен нет, макар и на ниска скорост, дето за последните 5-6 години беше спирал не-повече от 5 пъти, 3 от които защото бях забравил да го платя
При поредното му обаждане му казах или да измисли как да изчезне тая такса, или да идва да си събира трафа и да търси някой друг.
Е, не дойде! Сега си имам едно излишно адаптерче в къщи.
А освен това си имам и НЕТ (освен, ако не забравя да го платя, де!
)
Всичко това: Кършиака, до ресторант 'Хитър Петър'
Филмче под 1GB ми го дърпаше от маймундата за 3-4мин.
За сметка на това редиректа ужасяващо дразнеше!
Пействаш (примерно) някакъв адрес в адресната лента на браузъра, бичиш ЕНТЪР и онова седи, чака и мисли близо 1.5 сек. Ще кажеш "Нищо не е!"
Не е, ама е! Много се усеща.
За това, дали, като се прибереш вечер, ще можеш да си влезнеш в Playboy.com, обаче ще трябва да хвърляш ези-тура

2-3 месеца 'суича' (предполагам, че е най-обикновен, евтничък китайски рутер, ама пича от поддръжката му така го величаеше) се захранваше от един комшия от блока.
Изведнъж се оказа, че комшията заминал в чужбина (не бях чул някой да е заминавал, ама възможно е

Имаше ефект! Можех, като видя, че няма нет, да дръпна трафчето и пак да го включа. Горе-долу през ден.
В 99% от случаите нета тръгваше. 10-15 мин след това получавах обаждане: 'Радко, здрасти! Да видиш да... Ааааа... ти вече си го рестартирал! Добре, браво!'

Така продължи още 3-4 месеца, докато не ми писна.
В края на краищата в другата стая синът ми беше на Еврокомския кабелен нет, макар и на ниска скорост, дето за последните 5-6 години беше спирал не-повече от 5 пъти, 3 от които защото бях забравил да го платя

При поредното му обаждане му казах или да измисли как да изчезне тая такса, или да идва да си събира трафа и да търси някой друг.
Е, не дойде! Сега си имам едно излишно адаптерче в къщи.
А освен това си имам и НЕТ (освен, ако не забравя да го платя, де!

Всичко това: Кършиака, до ресторант 'Хитър Петър'
- DanZki
- Автомобил:
- Двигател:
Общо взето-мизерия
90 процента от мрежата им се простира по дървета,лампи и т.н. За стабилност дума не може да става,а захранванията по абонати са култови.Иначе подземна оптика им е любимата фраза
Пп о*раха се тотално и смениха името.

Пп о*раха се тотално и смениха името.

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
При читава техника и поддръжка (разбирай 'подръжник') нормално е да си доволен - скороста беше на ниво.
Проблема им идва от евтината техника.
Проблема им идва от евтината техника.
- DanZki
- Автомобил:
- Двигател:
100 мбпс пиъринг и 1 международен.Сега може и да са се очовечили ,но като им гледам гирляндите-едва ли... 

- reactiven
- Автомобил:
- Двигател:
Вече ги няма.. И аз им сърбах попарата 1-1.5г.Продали са се на N3 ли на кой ли и сега останаха висящите кабели из цял Пловдив,след като снега ги накъса през 10 метра.Незнам кой ще ги събира и дъли, но около моята къща аз ги донакъсах и изхвърлих отдавна...
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”