milmar написа:Е, има проблем, защото в Русе няма къде да видя тези електрожени. Иначе, ако имах път, щях да отида на място.
И какво правят в България? Не, че съвсем не вярвам, и ние произвеждаме електроника тук, ама все пак ме съмнява, особенно в тази наситена с евтина продукция ниша.... Предполагам, че най-малко платките, та даже и тенекетата си идват готови от Чайна. Все пак се отказах от идеята с бюджет 200лв да си купя електрожен, нищо че вероятно бих могъл да си го ремонтирам сам ако излезе трошлив боклук.
Ми,значи толкова си и чел и в другия форум,колкото и написаното от мен

Машините от Хасково,като тази която ми ремонтираха,идват изцяло сглобени от Китай или някъде другаде из Азия.В което няма нищо лошо,но покупката е молко на късмет,може да купиш читава бройка,може и дефектна.Шези в хълтите корпуси са по-скапани.
Винаги,има вариант да си го направиш и сам-поръчваш си нужната електроника от вън,сглобяваш,два кабела,ръкохватка и щипка за масата и си готов.
ПП,АИГ,си представят машините и на панаира в Пловдив, и на някакво изложение в Стара Загора,ако не се лъжа,но кога са изложенията,не знам.Предполагам, там ще ти е по-близо.