Препарати за почистване на автомобилния интериор.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Re: Препарати за почистване на автомобилния интериор.
Аз винаги съм процедирал с течен Ариел за бяло пране. Слага се малко, според зависи колко вода събира прахосмукачката. След като мина седалките с вода и праха за пране, задължително след това се минават седалките само с вода и отново се смуче. По този начин на 100% се маха мръсното. Последно август ги правих тия неща на пасата ни, голфа и едно рено меган. Резултатите са доста добри.
- vucata
- Контакти:
Ами при мен не избеляха. Слага се малко 15-20 капки. Ползвайте студена вода 

- vucata
- Контакти:
Става
. Аз лично сложих 1вия път от Ариел, щото имаше такъв наличен...хареса ми резултата и за това не съм експериментирал с друг вид препарат 
Чакай да ти споделя моята технология
Аз процедирам така: Значи първо напръсквам облегалката на самата седалка. Чакам да попие леко, после едновременно натискам бутона за пръскане и пускам самата прахосмукачка да дърпа. Така докато мина цялата облегалка. След това минавам долната част по същия начин, НО повтарям 2 пъти тъй като там е по-мръсно. След това отново облегалката и отново долната част само с чиста вода! Така не остава неприятна миризма и прахосмукачката засмуква остатъка от препарата...при първият ми опит на голфа, минах всичко само с прахта за пране и вода...след като почти изсъхна се усещаше леко лепнене и малко неприятна миризма....След като минах с чиста вода разбрах, че не съм махнал всичко както трябва....Е малко бавно съхне, но поне си заслужава

Чакай да ти споделя моята технология

Аз процедирам така: Значи първо напръсквам облегалката на самата седалка. Чакам да попие леко, после едновременно натискам бутона за пръскане и пускам самата прахосмукачка да дърпа. Така докато мина цялата облегалка. След това минавам долната част по същия начин, НО повтарям 2 пъти тъй като там е по-мръсно. След това отново облегалката и отново долната част само с чиста вода! Така не остава неприятна миризма и прахосмукачката засмуква остатъка от препарата...при първият ми опит на голфа, минах всичко само с прахта за пране и вода...след като почти изсъхна се усещаше леко лепнене и малко неприятна миризма....След като минах с чиста вода разбрах, че не съм махнал всичко както трябва....Е малко бавно съхне, но поне си заслужава

- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
Колко пари тая прахосмукачка? Има ли я някъде на картинка? Като купих колата интериора беше малко занемарен и искам да го направя нов, новеничък и се чудя от доста време как.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-87D9787C-E06CA07C/lsp/hs.xsl/product.html?id=105320474&rdeLocaleAttr=bg&title=ПРАХОСМУКАЧКА ЗА СУХО И МОКРО ПОЧИСТВАНЕ PNTS 1300 C3
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-87D9787C-E06CA07C/lsp/hs.xsl/product.html?id=81884650&rdeLocaleAttr=bg&title=ПРАХОСМУКАЧКА ЗА СУХО И МОКРО ПОЧИСТВАНЕ PNTS 1500 B3
Скоро беше на промоция първата..
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-87D9787C-E06CA07C/lsp/hs.xsl/product.html?id=81884650&rdeLocaleAttr=bg&title=ПРАХОСМУКАЧКА ЗА СУХО И МОКРО ПОЧИСТВАНЕ PNTS 1500 B3
Скоро беше на промоция първата..
- vucata
- Контакти:
Защо с четка се мъчиш? Вземи от тия пръскачки 

- Прикачени файлове
-
- 8355_1.jpg (9.21 KиБ) Видяна 1902 пъти
- vucata
- Контакти:
Аз лично смисъл не виждам да търкам и да размазвам положението
.

- vucata
- Контакти:
Супер...ама меглиото не е ли много агресивно? Аз не бих чистил с него салон....освен ако не е намазан с масло от кола 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”