Избор на смартфон,два конкретни модела ?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Избор на смартфон,два конкретни модела ?

Мнениеот Stivi » Съб 11 юли 2015 11:52

Предподписах си договора и сега трябва да си избера телефон че стария HTC Desire X въпреки безпроблемната си работа вече е морално остарял :wink От предлагани от оператора и покриващи ценовите ми изисквания избора се сведе до тези от линка,та искам някой да каже кой е за предпочитане :http://www.telenor.bg/bg/private/device/list/device_smart_phone/price/%5B700%20TO%20750%5D
На пръв поглед Сонито бие отвсякъде,но прочетох че от вградената му памет /8 гига/ на разположение на потребителя са само 1,5 което ми се вижда доста малко,а това че е 5" за мен не е предмиство понеже 4,5" ми е по-пасващия размер,но мога да се примиря и с 5 ако си струва !

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Re: Избор на смартфон,два конкретни модела ?

Мнениеот Stivi » Съб 11 юли 2015 18:38

Малко се получава-сам си питам и сам си отговарям,но след като намерих в още няколко форума мнения че андроида на Сонито е наблъскан с излишни приложения които няма как да се изтрият /без рутване което аз на мои телефони не правя/ и свободното място за инсталация е абсурдно малко се отказах от него !

Mishonti
Автомобил: C220
Двигател: CDI 2007

Re: Избор на смартфон,два конкретни модела ?

Мнениеот Mishonti » Съб 11 юли 2015 20:54

Сонито го забрави. С по-добри параметри е от А3, но само на хартия. Виж А5 - 5 инчов е, но е много изпипан, доста тънък и метален, смятам че ще ти хареса. С хубава камера е, а и работи много добре.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”