Как да подкарам Smart IPTV на LG Smart TV

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
efass89
Автомобил: Mitsubishi Lancer
Двигател: BWC
Контакти:

Как да подкарам Smart IPTV на LG Smart TV

Мнениеот efass89 » Вто 07 юли 2015 21:46

Здравей те колеги за пореден път се нуждая от вашата помощ. От две години съм собсвеник на LG 42LN5708-ZA Smart TV и едва сега разбрах, че някак си е било възможно да се гледа Български програми чрез някакви си програмки. Нека който има близки наблюдения да сподели как става това нещо. От три часа чета разни теми и нишо не мога да схвана. Изтеглих 7-дневната версията на Smart IPTV нищо не сванах, след това закупи платената версия за 6,30€ и пак нищо. Ако някой ми обесни как става всичко това с плейлистовете и конвертирането стъпка по-стъпка ще съм му много благодарен.
Ето го сайта на програмата http://siptv.eu/faq/

Marto_Polo
Автомобил:
Двигател:

Re: Как да подкарам Smart IPTV на LG Smart TV

Мнениеот Marto_Polo » Сря 08 юли 2015 13:28

За да гледаш с приложението Smart IPTV ти трябва работеща плейлиста с канали (приложението само пуска плейлистата). Има и други подобни приложения, но ти трябва листа с българските канали. Намират се и безплатни но работят по ден два. Ако искаш да гледаш IPTV си потърси платена листа. Иначе на Samsung вече работи приложението на булсат и за сега е все още безплатно, но мисля, че все още тестват.

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Re: Как да подкарам Smart IPTV на LG Smart TV

Мнениеот mely » Сря 08 юли 2015 13:53

На LG LB650v с WEB OS булсаткома вървеше без проблем допреди седмица.ЛГ пуснаха някъкав ъпдейт и еб...мам....
Иначе както ти е казал колегата Слагаш си медиа сървър .аз ползвам ДМС и там си имакъде да намъкнеш листата която си свалил от нейде.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”