Трябва ми кръстата/PH отвертка по-малка от PH00, защото такава имам, но е твърде голяма.
Предложения за магазин?
Мини отвертки за ремонт на телефон
- Golf 3 Yahting GT
- Автомобил: VW GOLF III YACHTING GT VARIANT
- Двигател: AEK 1.6-74kW - 1996
Re: Мини отвертки за ремонт на телефон
Здравей,
Преди време жената купи на малкия подобни китайчета от магазин "всичко по лев"(цената им беше сходна) за да си играе:
Ползвах му ги аз, за отварането на S4, свършиха ми работа.
Примерен магазин за Пловдив в който ги има тези от снимката: https://vikiwat.com/komplekt-otvertka-mnogo-nakrainici-HS-6032-A.html
Поздрави!
Преди време жената купи на малкия подобни китайчета от магазин "всичко по лев"(цената им беше сходна) за да си играе:
Ползвах му ги аз, за отварането на S4, свършиха ми работа.
Примерен магазин за Пловдив в който ги има тези от снимката: https://vikiwat.com/komplekt-otvertka-mnogo-nakrainici-HS-6032-A.html
Поздрави!
- georgebonev
- Автомобил: Golf 3 Variant
- Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
- Контакти:
http://www.elimex.bg/product/61451/otvertka-gsd-161-ph000x50.html
Или от м-н за левче кутийка със 6 отвертки, като най-малките са прави 1.4мм. и 2.0мм. Но не са закрепени както трябва (превъртат и накрайника се вади) и им трябва допълнително лепене със здраво лепило.

Или от м-н за левче кутийка със 6 отвертки, като най-малките са прави 1.4мм. и 2.0мм. Но не са закрепени както трябва (превъртат и накрайника се вади) и им трябва допълнително лепене със здраво лепило.

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
В магазините от типа за електронни елементи има отверки, специално в София са много - Comet, Conrad, Electroninvest и редица други ....
От Conrad съм си купувал точно за ремонт на телефони, само че Torx, качествени излязоха.
От Conrad съм си купувал точно за ремонт на телефони, само че Torx, качествени излязоха.
-
- Автомобил:
- Двигател:
В Комет цените са като за истински инструменти, а на мен не ми се дават повече пари за отвертка, отколкото ще дам за новия дисплей на телефона. Не, че не си заслужава, но вероятно никога повече няма да ми се наложи да отварям такъв телефон.
Конрад ми е малко далеч и го оставям за накрая.
Жена ми ми е купила от Елимекс последната три нули отвертка, довечера ще видим дали ще стане.
Благодаря за насоките!
Конрад ми е малко далеч и го оставям за накрая.
Жена ми ми е купила от Елимекс последната три нули отвертка, довечера ще видим дали ще стане.
Благодаря за насоките!
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
Ако си поръчаш дисплей или тъчскрийн от някой китаски сайт си идва с комплект отвертки, наскоро сменях на една нокиа лумиа
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
В румик в орландовци има малки отверки, само че не съм много сигурен, гледах торкс имаха такива малки като за телефон единични бройки.
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
PH 000 е най-малката в комплекта, ако ти върши работа на лично ще ти дам цена за к-т 

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
petko5 написа:PH 000 е най-малката в комплекта, ако ти върши работа на лично ще ти дам цена за к-т

Не че нещо, но в един друг форум (за електроника) един обичан (и обичащ

Такива отвертки има в магазин "Фантастико" - Ст. град. Цената беше около 1.50 лв. Произведени в Германия. ( Миналата седмица си купих, за болтовете на слънчевите очила )
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
Тези които колегата ти посочил във втория отговор (там за 4.60 лв) вършат работа за телефони, имат много малките размери. Има ги с по-добре заредените левечета, днес ги гледах на 3 лева в едно левче на пиротска / колоните/. Просто разгледай по тоя тип местни около теб магазини и ще намериш.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”