За това ли съм се абонирал аз? Некоректни ли са Булсатком? - сменят се програми сами?!
- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
Некоректни ли са Булсатком? - сменят се програми сами?!
Инсталирал съм си Булсатком, за да ползвам определен набор програми, за които съм платил. По свое усмотрение Булсатком изтеглиха канал MGM и го смениха с AMC, също както махнаха и News7 и сложиха някакво смотано BiT. Значи, едно е да се добавят програми, друго е да се сменят както си поискат?
За това ли съм се абонирал аз? 
За това ли съм се абонирал аз? - anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Некоректни ли са Булсатком? - сменят се програми сами?!
Ако имаш договор към тях, прочети договора внимателно. Ако пише, нещо от рода, че могат да сменят канали от пакета, без да се нарушава договора или нещо от сорта, може спокойно да пиеш студена вода. 
- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
Значи не стига, че каналите са малко, ами ги и сменят както си искат. IPTV не мога да си пусна по определени причини, иначе щях да им тегла майна на булсата и да им хвърля чинията и приемника на земята в офиса им. NEWS7 каквото и да беше, имаше научнопопулярни филми. Общо взето това гледам аз от кабеларки - научнопопулярни филми.
И принципно уж са длъжни да дадат 72 часа предизвестие, а такова не съм видял.
И принципно уж са длъжни да дадат 72 часа предизвестие, а такова не съм видял.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Пич...имам чувството, че следващата тема ще ти е за тоалетната хартия...как надира, не отговаря на дължината...
Верно ли занимаваш хората с някви такива глупави теми? Имаш телефон, обади им се. Знаеш къде са им офисите...Земи се разходи. Това дали са некоректни от нас ли трябва да зависи? Нали си им клиент, като не ти изнася нещо, жалба и готово. Сменяй доставчика, има достатъчно такива
Верно ли занимаваш хората с някви такива глупави теми? Имаш телефон, обади им се. Знаеш къде са им офисите...Земи се разходи. Това дали са некоректни от нас ли трябва да зависи? Нали си им клиент, като не ти изнася нещо, жалба и готово. Сменяй доставчика, има достатъчно такива

- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
Но с тая тема следващият, който потърси информация за булсата в интернет ще е наясно какви мошенгии правят.
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Какви мошенгии всички са така.Няма никъде фирма,организация,и прочие където в нета да има само положителни мнения ,виж отрицателни само има такива.Ти да не смяташ IPTV за панацея и там ако поискат могат да сменят канали,все пак тяхно си е а ти си никой нищо че си плащаш.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Те всичко са едни и същи.Като мобилните оператори,едни са доволни други не.
И аз съм на булсат,ама гледам 5-6 канала само.
В кухнята имам безплатна кабеларка на малкия телевизор и при тях забелязах,че са сменили МGM с АМС
Може да са прекръстили телевизията с друго име или за цяла България да се предлага вече АМС.
И аз съм на булсат,ама гледам 5-6 канала само.
В кухнята имам безплатна кабеларка на малкия телевизор и при тях забелязах,че са сменили МGM с АМС
Може да са прекръстили телевизията с друго име или за цяла България да се предлага вече АМС.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
И ти реши, че като плеснеш темата във форума, ще спреш бъдещите потребители на Булсатком 

- НарКол
- Автомобил: Polo Classic
- Двигател: AFT
инжектопляктор написа:IPTV не мога да си пусна по определени причини, иначе щях да им тегла майна на булсата
Кабелна няма ли във вашия квартал?

MGM се ребрандираха на AMC. Виж в в договора, ако е сключван поне 2014 или наскоро трябва да имаш приложение с гарантирани програми. Ако в него фигурира News 7 можеж без неустойки да прекратиш.
Поздрави
Поздрави
Точно поради тази причина ги разкарАх с кеф Булшитком. Аз си наредя каналите, те ми ги разместят.
Обаждам се да питам и виж отговор:
- Ами, като не ви харесва, сменете ни...
Още на другия ден бях у Виваком с Файбър нет с оптика и интерактиван ТВ.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Мда, много кофти клиентско обслужване имат и грам не гледат да задържат клиентите си, ама не мога да разбера как не осъзнават, че така сами си "режат клона"... И аз ще ги сменям, изобщо не съм доволен от интернета, понеже с него имам повече проблеми спрямо телевизията им.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
tosco написа:Точно поради тази причина ги разкарАх с кеф Булшитком. Аз си наредя каналите, те ми ги разместят.
Ами значи са ти направили добро като са се държали зле,сега си клиент на прекрасната телевизия на Свиваком :) А ако беше с HD приемник си правиш листата с любими канали и никой не може да ти я размести ! И баджанака мина от Булсат на близалка ,че било голяма далавера ,но като мина годината и изтече договора пак си е на чинията,изглежда големите далавери не са точно това ,което се опитват да изкарат че са

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Е хубаво е да си четете договорите все пак. Има хора, дето никога от нищо не са доволни и сменят доставчици ей така, за спорта, после просто избират най-евтиният
Далавери няма - ако ти изнася ставаш клиент, ако не - следващият доставчик и така. 
Далавери няма - ако ти изнася ставаш клиент, ако не - следващият доставчик и така. 
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Когато стане всеки един канал платен, тогава ще се оправят работите. Плащаш за тв7, гледаш тв7, искаш нова, плащаш и гледаш нова.
Само че тогава, ще има една малка разлика и тя е че за примерно сега твоите 30 лева които плащаш и гледаш 200 телевизии, после ще гледаш само 5 или 6 или най много 10 за тия пари. И да...ще ги имаш със сигурност и ще си отстояваш правата.
Я колегите които са по чужбина, да споделят по колко програми гледат и какво плащат.
Тука у нашенско...за 20-30 лева...толкова
Само че тогава, ще има една малка разлика и тя е че за примерно сега твоите 30 лева които плащаш и гледаш 200 телевизии, после ще гледаш само 5 или 6 или най много 10 за тия пари. И да...ще ги имаш със сигурност и ще си отстояваш правата.
Я колегите които са по чужбина, да споделят по колко програми гледат и какво плащат.
Тука у нашенско...за 20-30 лева...толкова

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”