Дайте мнения за електрически самобръсначки-philips или Braun?
Дайте мнения за електрически самобръсначки-philips или Braun?
Здравейте, намислил съм да си купя нова самобръсначка, според вас кое е по-добро-Philips series 5000 или series 3 на Braun? Мога да отделя най-много 250 лева.Досега съм ползвал и продължавам да ползвам някакъв модел на philips от най-евтините за 60 кинта. Все още работи, ама вече искам нещо "по-така"
Re: Дайте мнения за електрически самобръсначки-philips или Braun?
Аз имам впечатления от philips и wahl.
Според мен филипса не е толкова добър , колкото го хвалят . моя е топ серия 9000 . wahl ( тази самобръсначка не се предлага в българия ) е класи над филипса , модела и е ultima plus ( прилича на брауна- с фолио е ) - много по-добре се справя от филипса маха ми "брада" на 1 седмица за о|о минута и лицетом ми е дори по гладко от конвенционалното ножче ....
Та не мога да сравня филипс с браун, но ти дадох друго сравнение ( пак принципа на действие е подобен с тази на брауна)
Според мен филипса не е толкова добър , колкото го хвалят . моя е топ серия 9000 . wahl ( тази самобръсначка не се предлага в българия ) е класи над филипса , модела и е ultima plus ( прилича на брауна- с фолио е ) - много по-добре се справя от филипса маха ми "брада" на 1 седмица за о|о минута и лицетом ми е дори по гладко от конвенционалното ножче ....
Та не мога да сравня филипс с браун, но ти дадох друго сравнение ( пак принципа на действие е подобен с тази на брауна)
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”