Има ли GSM с вградена Wi-Fi Hotspot функция, но да не е smartphone?
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Има ли GSM с вградена Wi-Fi Hotspot функция, но да не е smartphone?
Здравейте. Интересува ме дали има нормален GSM (да не е смарт) който да поддържа 3G връзка и да има функция Wi-Fi Hotspot за да може да споделя интернет ? Искам "тъп" телефон с нормални бутони с който да мога да говоря спокойно без да го зареждам всеки ден, но да мога да споделям нет на таблета когато ми се наложи. Говорим за hotspot вграден в апарата не за добавяне на външно hotspot устройство, mifi и т.н. Има ли такова животно?
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Re: Има ли GSM с вградена Wi-Fi Hotspot функция, но да не е smartphone?
Благодаря колега
Не вярвах, че съществува подобен телефон който да отговри на нуждите ми, но очевидно съм бъркал. Това което ми посочи иззглежда доста обещаващо. Освен голямата батерия и Wi-Fi hotspot функцията на която държа е и ударо и прахо-устойчив което е важно за мен поради средата в която работя и наличието на малко човече което си точи зъбите и развива силовите си способности на телефона и таблета ми
Лошото е че не намирам никакви отзиви за този нов модел, но е много вероятно аз да напиша първите такива.
Не вярвах, че съществува подобен телефон който да отговри на нуждите ми, но очевидно съм бъркал. Това което ми посочи иззглежда доста обещаващо. Освен голямата батерия и Wi-Fi hotspot функцията на която държа е и ударо и прахо-устойчив което е важно за мен поради средата в която работя и наличието на малко човече което си точи зъбите и развива силовите си способности на телефона и таблета ми - samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Re: Има ли GSM с вградена Wi-Fi Hotspot функция, но да не е smartphone?
Май ще ми свърши такъв работа и на мен. Може да се възползвам и аз 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”