Моля за съвет относно покупка на GPS навигация.
- ел.техника
- Автомобил: GOLF4 TDI
- Двигател: AGR
Моля за съвет относно покупка на GPS навигация.
Колеги, понеже не съм ползвал до сега и да не попадна на някой боклук,моля за съвет относно покупка на GPS навигация за кола./Преносима,не за вграждане./С няколко думи каква да си купя до към 150лв.?Ще се ползва предимно из България.Приемам всякакви съвети и ще прочета всяко едно мнение внимателно.За мен е важно да не забива и да е с що годе добра батерия.Благодаря за отделеното време.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Моля за съвет относно покупка на GPS навигация.
някоя китайка от али то ,погледни и
https://www.google.bg/?gfe_rd=cr&ei=RRk ... stigio+GPS
по твой избор размера на дисплея.
Офф в Метро ги има изложени ,може да се опипа.
https://www.google.bg/?gfe_rd=cr&ei=RRk ... stigio+GPS
по твой избор размера на дисплея.
Офф в Метро ги има изложени ,може да се опипа.
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Колега ,смартфон нямаш ли. Ако имаш купуваш си за 30-40 лева Един Sygic с доживотен лиценз ис и ти.Хем ти е постоянно навигацията в джоба .Има и варинти без пари ама....
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Какъв е смисълът от отделна навигация? С какво е по-добра от навигацията на телефона?
- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
Има едно приложение herewego. Пробвай го.
- ел.техника
- Автомобил: GOLF4 TDI
- Двигател: AGR
Колкото и да звучи странно нямам смартфон.Просто естеството на работата не ми позволява да го нося.Авариец съм и съм постоянно по стълбовете и в полето също.А навигацията ми е нужна да откривам нощем и по селата адреси на абонати с аварии.
- дърт милиционер
- Автомобил: WV Polo 2F 1993
- Двигател: 1.4 DIESEL
Аз също търсих , и ме посъветваха да си купя Гармин. Перфектна ! Нова е 130 лв , но ги има и в Продавалника - втора употреба за около 80лв. Гледай да е с обновена информация - за 2016г. Не ме е оставила на пътя никога . После си купих нов таблет и трябва да ти кажа , че навигацията от Гугъл........е доста грешна. Доста пъти ми се е налагало да слагам пак Гармина за да ме измъква от батака. Работата ми е да бачкам с непознати адреси и става дума на живот и смърт......Само Гармин ! 

- AugustinerFan
- Автомобил: Mini Cooper SD
- Двигател: 2017
От няколко месеца ползвам точно гугълската, имам две навигации ТомТом и една Гармин. Не съм съгласен че гугъл мапс е грешна! Поне където живея постояно строят нови улици,магистрали,възли и т.н. които само гугъл мапс открива докато не излезе ъпдейт за ТомТом или Гармин, друото е че постоянно се сменя посоката на движение по доста еднопосочни улици което се отразява в гугъл мапс. Единствено не показва къде има задръствания и не ти предлага алтернативен маршрут, затова пък има отделни приложения и трафик информация по радиото 
Edit: Преди малко дръпнах Sygic , 25 евро премиум карти за Европа плюс трафик предупреждения, по-късно ще я изпробвам.

Edit: Преди малко дръпнах Sygic , 25 евро премиум карти за Европа плюс трафик предупреждения, по-късно ще я изпробвам.
- dmt_alpha
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1996
- Контакти:
По въпроса за задръствания, реминти и други тем-подобни, от всичките му опити - най-точната програмата е Waze. Бие повечето платени алтернативи, които съм ползвал, също е по-добре и от Google Maps.
За колегата започнал темата - вместо навигация - по-добре за същите пари намери евтин смартфон с качествен GPS модул. Така ще можеш да експериментираш със софтуера, докато попаднеш на този който ще работи най-добре за теб, с не са разчиташ на съвети от форума.
За колегата започнал темата - вместо навигация - по-добре за същите пари намери евтин смартфон с качествен GPS модул. Така ще можеш да експериментираш със софтуера, докато попаднеш на този който ще работи най-добре за теб, с не са разчиташ на съвети от форума.
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
Китайчетата вършат перфектна работа, стига да си наясно как да си обновяваш картите. За 100-на лева има наистина мощни машинки, които с правилния софтуер и карти биха се справяли отлично.
- toraborat
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: ASZ 2002
Колегите дето предлагат смартфон, кажете един модел с качествен GPS модул, да си карам няколко часа и да успява с пуснато 4G, GPS, и навигатор да не харчи батерията по-бързо отколкото се зарежда от запалката, плюс да седи на таблото на слънце и освен че вътре е на 70 градуса да го пече и отвън, заминава му захранването за нула време.
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Nokia 500 със Symbian и качен Garmin mobile XT с карти OFRM Geotrade, които са най-добрите за Бг. Карал съм по 400 км само на батерия, и понеже е компактен го държа в поставката за чаши. Тоя телефон за друго може да не става, ама го ползвам само за навигация.
- AugustinerFan
- Автомобил: Mini Cooper SD
- Двигател: 2017
toraborat написа:Колегите дето предлагат смартфон, кажете един модел с качествен GPS модул, да си карам няколко часа и да успява с пуснато 4G, GPS, и навигатор да не харчи батерията по-бързо отколкото се зарежда от запалката, плюс да седи на таблото на слънце и освен че вътре е на 70 градуса да го пече и отвън, заминава му захранването за нула време.
Galaxy S7 примерно. Климатик нямаш ли?
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
toraborat написа:Колегите дето предлагат смартфон, кажете един модел с качествен GPS модул, да си карам няколко часа и да успява с пуснато 4G, GPS, и навигатор да не харчи батерията по-бързо отколкото се зарежда от запалката, плюс да седи на таблото на слънце и освен че вътре е на 70 градуса да го пече и отвън, заминава му захранването за нула време.
Не ми е ясно за какво трябва да работи повече от половин час?
Или като тръгнеш от София за някой бургаски адрес, навигацията ти трябва и на магистралата?
Поне моя телефон (нокия 820 със старичка батерия) издържа около 1 час без зарядно.
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Първо си поръчах една от олх за 130 лв. От пловдив беше обявата. Пристигна, взех я, сложих я на стъклото, тръгнах- и на 2рия завой блокира. Ресет ресет ресет - блокира постоянно. Обадих му се - върнах му я, върна ми парите. После братовчед ми от някакъв китайски сайт ми поръча една за 100 лв с доставката, инсталира едно Igo и работи безупречно. Целия Истанбул обиколих с нея - не мръдна. Единствено - батерията е проблем- държи до 20 минути без захранване, но като цяло съм доволен.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”