Здравейте колеги от доста време се чудя какъв телефон да си купя, но искам нещо по-здраво и с що годе читава камера. Трябва ми нещо яко, защото там където работя постоянно телефоните ми падат, мокрят се удрям ги.... сега имам една нокиа 5530 на 6 годинки е вече и един служебен-пак нокиа - Ц106 май беше. И двата се разглобяват с едно движение на ръката.

Искам да си взема смартфон, но ако си взема нормален- строшен е до седмица най-много. Почти всичките ми колеги с нормални телефони там ги потрошиха.Дори единия колега със самсунг - както му беше в задния джоб, с предпазител- клекна да вдигне нещо и после го изкара от джоба с екрана на сол.... Друг му падна от джоба на теракота- пак екрана потрошен. Спрял съм се на този
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/36053/cat-s50Някой може ли да сподели мнение за този модел или да предложи някой друг. Предишния б15 няма светкавица на камерата и затова не го купих, а от скоро на нокиата камерата се напълни с прах някак си и на снимките излизат странни работи
Гледал съм клипове с б16 как чупят орехи с него и какво ли още не и стигнах до извода, че този телефон трудно ще се потроши, ако не е умишлено.