Я кажете някой ползва ли такива колонки който са 5+1 и дали има мощни модели, и дали свирят конкурентно с една по-хубава домашна уредба

ако питаш мен зимай 5.1 от колкото уредба. понеже не си се спрял на ориентировачна цена ще ти препоръчамjafara написа:Мммм имах една уредбичка JVC и беше към PC-то свързана и беше доста доволно, но даде фира.. Та въпроса ми искам да взема друго по-силно, но много се колебая между колонки за PC от тези по-скъпичките и по-мощни или някаква уредба...
Я кажете някой ползва ли такива колонки който са 5+1 и дали има мощни модели, и дали свирят конкурентно с една по-хубава домашна уредба![]()
![]()
Bubo написа:jafara написа:Ей тея ще са трепач сигурно .... до колкото сум слушал при 5+1 има много гкристален звук и много хубав сърраунд .... но като се усилят повече и много кривят
Sony-то което съм посочил,колкото и да усилваш звука не криви.
Много съм доволен,затова и правя такава реклама.![]()
Поздрави.
Lizard написа:Аве аз съм на компа със Logitech 5.1.... И ко да ти кажа за компа стават, за филми стават. Ама няма сравнение ако искаш да вдигнеш джангър си требе усилвателче с хубави колони или някоя надупена уредба....
jafara написа:То за 1000лв по добре да взема един усилвател домашен и 2 JBL-a и приключвам въпроса май
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 112 госта