Благодаря на отзовалите се...
JoJoooo написа: работи с директен ток
TiL написа:Ми що не си пуснеш едно копченце с което да подаваш ток на ремотето? Аз съм го вързал по този начин и когато не ми се слуша силна музика му давам офф, а когато ми се прииска да усештам музикатаON
bobocamaro написа:Как изобщо активираш този усилвател, при положение, че "remote" му e неизправен ?
Модела му кой е.
milmar написа:Така или иначе вероятно трябва да ходи на майстор ако Remote-то му не работи !
bobocamaro написа:Искам да ми опишеш по какъв начин караш усилвателя да засвири.
Забравяме за сони, елити и т.н. Какво точно правиш за да засвири усилвателя, и засвирва ли той изобщо ?
radi_nrj написа:bobocamaro написа:Искам да ми опишеш по какъв начин караш усилвателя да засвири.
Забравяме за сони, елити и т.н. Какво точно правиш за да засвири усилвателя, и засвирва ли той изобщо ?
Аз до колкото разбрах усилвателя е постоянно включен без значение дали има или няма +12V на remote.
Ха да видим дали съм познал.
bobocamaro написа:Искам да ми опишеш по какъв начин караш усилвателя да засвири.
JoJoooo написа:bobocamaro написа:Искам да ми опишеш по какъв начин караш усилвателя да засвири.
Ето ...... как съм свързал моя...
.....
TiL написа:milmar написа:....
Май няма познали!
...TiL написа:.... Миленски![]()
![]()
...
JoJoooo написа:Сложих му копче преди 15 минути и работи перфектно копчето но едно ме дразни... Както каза колегата по нагоре в мненията тази синя жица свързвам Thunder-12-ка с вграден усилвател докато включа СД-то се включва и стъпалото на Thunder-а но не и Blaupukt-а...
milmar написа:
Измери какво напрежение излиза на "синята жица" под товар , т.е. закачена към Blaupukt-а , възможно е този усилвател да има псевдозащита по понижено напрежение и да следи точно това напрежение , има такива усилватели ! Ако е под 10V може точно това да е причината !
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта