Помощ за GPS
- fantomasss
- Автомобил:
- Двигател:
Помощ за GPS
Колеги, ако някой е в час нека помогне. Имам Нокиа 5230 с безплатна доживотна навигация и работи доста добре. Обаче само за София има подробна карта, а за другите градове само най главната улица, да не говорим, че няма нищо от второстепенната пътна мрежа. Поразпитах тук там и ми казаха, че имало вариянт на Нокиа да се качи програма на Гармин със подробна карта на България и гласови команди на БГ. Ако някой може да ми инсталира такова нещо и да работи, ще черпя доволно. На отзовалите се благодаря, а на некомпетентните като мен-да четат и да си траят.

Re: Помощ за GPS
Ако мислиш че можеш да се справиш сам тук има всичко необходимо за инсталиране на Гармин, освен това карта за навигацията на Нокиа има сравнително подробна, можеш да си я качиш най лесно с Nokia ovi suite!
http://www.ipmart-bg.com/
http://www.ipmart-bg.com/
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
fantomasss написа:Колеги, ако някой е в час нека помогне. Имам Нокиа 5230 с безплатна доживотна навигация и работи доста добре. Обаче само за София има подробна карта,
www.ipmart-bg.com
Тука има всичко даже и повече от необходимо......
Аз съм със същия телефон ама вече е с много тунинг благодарение на тоя сайт.

Регистрирай се там и ако не можеш да се справиш ми пиши да ти дам директни линкове

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Колега, а защо не си обновиш Ovi Maps-a чрез Wi-Fi или да си обновиш операционната система (ако има update) или търсиш SW Update в менюто, да качиш версията на Maps-a на 3.04, след което с Ovi Suite си качваш последната карта на БГ, която е много по-пълна и по този начин ще си ползваш оригиналния софт...Аз съм с Garmin, но Maps-a лично повече ми харесва като интерфейс...
П.П. А и ако си обновиш операционната система определено ще има доста разлики в начина на работа на апарата, и то към по-добри, а и някои програми, които са били нужни да се инсталират допълнително в предишната версия, в новата ще бъдат вградени...Аз сега си чакам за 5800 да дойде последния...

П.П. А и ако си обновиш операционната система определено ще има доста разлики в начина на работа на апарата, и то към по-добри, а и някои програми, които са били нужни да се инсталират допълнително в предишната версия, в новата ще бъдат вградени...Аз сега си чакам за 5800 да дойде последния...
- fantomasss
- Автомобил:
- Двигател:
Днес колегата LILO&STICH си скъса нервите с моя телефон, но накрая стана работата. Определено сам щеше да е абсурд да се оправя... Сега имам вече Гармин, който тествах, докато се прибирах и според мен работи нормално. Хиляди благодарности на колегата, че си отдели от ценното време, да се занимава мен.
П.С. Даже и почерпка не поиска човека... жив и здрав да е, все още съм му длъжник...

П.С. Даже и почерпка не поиска човека... жив и здрав да е, все още съм му длъжник...

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”