Междувременно детайла беше изработен на 3D принтер, но явно поради неподходящ материал малките зъбчета които държат пружините се чупят и оста също няма да изкара дълго при това положение. Сега чакам да бъде направен на цифрова фреза от алуминий или друг здрав материал.
kris11 не съм проверявал в този сайт.
hristodj модела е SWF 6004, пише го долу на капачката на филтъра за мръсната вода. Външно врътките на повечето SWF модели са еднакви, но отзад тази част която се е счупила при мен е различна при различните модели заради гърбиците които са с различно разположение според броя програми и продължителност на всяка програма за конкретния модел. Тези гърбици бутат накакъв палец отстрани който се подава в отвора, вероятно за заключването на вратичката, а може и за друго да е. Та затова казах, че трябва да е от същия модел. Провери при теб и ако е същата врътка, ще я спазарим. Вади се само с издърпване. На третата снимка в първия пост можеш да видиш разположението на гърбиците при мен, като скосяването на оста е отдолу хоризонтално.