Искам съвет за компютри
Искам съвет за компютри
Здравейте колеги, мисля да си купя 3-4 компютъра за офиса и се чудя интел или амд да са, (трябва да са доста мощни и бързи) какви бихте ми препоръчали и откъде да ги закупя? Фирми, цени .... Благодаря Ви предварително 

- passatdriver
- Автомобил:
- Двигател:
- Bratt
- Drivers wanted
- Автомобил: MKII
- Двигател: EZhko
CNSys Ltd.
Intel препоръчително.
Intel препоръчително.
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Re: Искам съвет за компютри
(Bango VW написа:Здравейте колеги, мисля да си купя 3-4 компютъра за офиса и се чудя интел или амд да са, (трябва да са доста мощни и бързи) какви бихте ми препоръчали и откъде да ги закупя? Фирми, цени .... Благодаря Ви предварително
http://www.computel.bg/
Взет чисто нов и 2год, нямам проблем с компа

Безплатна антивирусна програма, подръжката е на ниво, а за фирми мисля че имат преференций

Успех

-
- Автомобил:
- Двигател:
"мощни и бързи за офиса" - ВСИЧКИ процесори в момента са бързи, ако ни ориентираш горе-долу какво ще се прави да дадем по-конкретни препоръки.
Лично аз за себе си не бих купил дори за офиса дъно с видео от Интел. AMD 780G или NV 8200 + Sempron X2 2100 Dual Core (1.8GHz, 512KB, 65W, AM2) би бил достатъчен за 99% от офис работата.
Ако държиш на Интел - Celeron 1200 Dual Core е същите пари, бодваш го на дъно с интел видео и си щастлив че освен Зума други игри няма да върват
А за фирма - ориентирай се към Русенска фирма за която има добри отзиви.
Лично аз за себе си не бих купил дори за офиса дъно с видео от Интел. AMD 780G или NV 8200 + Sempron X2 2100 Dual Core (1.8GHz, 512KB, 65W, AM2) би бил достатъчен за 99% от офис работата.
Ако държиш на Интел - Celeron 1200 Dual Core е същите пари, бодваш го на дъно с интел видео и си щастлив че освен Зума други игри няма да върват

А за фирма - ориентирай се към Русенска фирма за която има добри отзиви.
-
- Автомобил:
- Двигател:
ATHLON64 BOX 4800+ X2 DUAL CORE 2.5GHz на сокет AM2 Е с това може да се сглобят супер машини за офис, на поносими суми до 600 кинта без монитор.
Преди ни караха да правим някакви и това беше най-компромисния вариянт от всимките AMD-та и Intel-и.
Слагаш и дъно с двуканална DDR3 рам и става направо дзвер... За никакви пари.
Иначе файда няма ако не го захранваш добре през шината с данни тоя Dual Core. Та за това си гледай хубаво дъната и рама...
Процесора е все тая...
Всички са "мощни" ама със слаби дъна и рам кел файда?

Преди ни караха да правим някакви и това беше най-компромисния вариянт от всимките AMD-та и Intel-и.

Иначе файда няма ако не го захранваш добре през шината с данни тоя Dual Core. Та за това си гледай хубаво дъната и рама...

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”