p.s. Правил го е още веднъж. Мислехме, че е паднал акумулаторът и тогава запалих със смяна на акумулатор от приятел .....
Полото не пали - РЕШЕНО :)
- francois
- Автомобил: VW POLO
- Двигател: AEF 1999
Полото не пали - РЕШЕНО :)
Снощи бях останал без нафта и когато тръгнах, ми изгасна няколко пъти и след 3-тия вече не щеше да запали. Бутнах я до едно горе-долу удобно място да я оставя и ходих да взема нафта. Добре обаче след като я налях, пак не искаше да запали. Цък-цък, няма въобще завъртане, стрелките на фаровете премигват, стрелката на километража се върти и цъка и ... нема никой
.... някакви идеи?
p.s. Правил го е още веднъж. Мислехме, че е паднал акумулаторът и тогава запалих със смяна на акумулатор от приятел .....
Последна промяна от francois на Сря 06 фев 2008 10:41, променено общо 1 път.
- francois
- Автомобил: VW POLO
- Двигател: AEF 1999
Колеги, проблемът се задълбочи ... оказа се, че имам скъсан маркуч - този, който връща от двигателя към горивния филтър и въпреки че напълних филтъра и другия маркуч с нафта, нема как да запали. Търся помощ за утре надвечер някой да ми помогне да го запалим най-накрая тоя моя половер, щото вече издивявам. Ако някой може да се притече на помощ в края или след края на работния ден, ще му бъда много благодарен, колата е на Евлоги Георгиев до Орлов мост ....

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”