може би някои от вас знае дали може да се смени само стъклото на фара или трябва да се смени целият фар защото мойто е спукано.и ако някои знае дали се продават само стъкла нека да каже че досега кадето сам питал няма.
а и още нещо се сетих.дали мога да си сменя бронята с широката и дали после ще ми се разлопат калниците защото така ми казаха в една бронаджийница
фар(стъкло) за polo 6n
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: фар(стъкло) за polo 6n
wolf написа:може би някои от вас знае дали може да се смени само стъклото на фара или трябва да се смени целият фар защото мойто е спукано.и ако някои знае дали се продават само стъкла нека да каже че досега кадето сам питал няма.
а и още нещо се сетих.дали мога да си сменя бронята с широката и дали после ще ми се разлопат калниците защото така ми казаха в една бронаджийница
ако си харесваш колата и мислиш да я понаправиш,мога те уредя с декоративни фарове

эа поло фар струва около 120 кинта ако е ел.фар-нема ги по-моргите много - аэ имаx проблем с откриването на такъв - накрая кипиx обикновен и му раэлепиx стаклото и го лепнаx на стария --става --сложи фара в кофа не много гореща вода и го отлепи докато е горещ внимавай с отверката эапочни го от средата -навън полекичко--- пробвай тоэи дет бачка в моргата той да ти го раэлепи и до го шчупи няма да си ти и нема да му дадеш кинти
- suggar
- Автомобил: Seat Ibiza
- Двигател: ASV
Re: фар(стъкло) за polo 6n
gas написа:wolf написа:може би някои от вас знае дали може да се смени само стъклото на фара или трябва да се смени целият фар защото мойто е спукано.и ако някои знае дали се продават само стъкла нека да каже че досега кадето сам питал няма.
ако си харесваш колата и мислиш да я понаправиш,мога те уредя с декоративни фарове
Кво ще рече декоративни???
- Tatrata
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: ABF
nex написа:аз имам същия проблем... левия фар е спукан, а е регулируем и май ще е сложно да се смени само стъклото...
така че ако може и на мен някакви контакти да дадеш
Ако изчакаш някоя и друга седмица ще ти дам мойте фарове, защото аз си поръчах други. За всеки случай ми дай телефон, и като ги сменя ще ти звънна, ако искаш да уредим нещо.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”