Колега, същия проблем го имам и аз. След като смених двете предни
зимни гуми, колата започна да тегли надясно. Направих баланс на
всички гуми, сложих задните отпред, същата работа. Отидох на
реглаж на предницата, пак същата работа. Размениха двете предни
гуми и сега тегли наляво. Човека от реглажа направи извода, че
трябват нови гуми. Друго не можело да се направи. Явно когато
гумите се износят неправилно, това е ефекта. Не знам само ако
обърна гумата на джантата какво ще стане. Ще го пробвам и това
и ако не - нови гуми.
Дърпа ми волана...надясно....мамка му
-
- Автомобил:
- Двигател:
- kalioo
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател: 1.9 131
....
Аз имах същия проблем при покупката на половера ми теглеше много на дястно,направих реглаж след него пак ми бягаше оказа се че едната гума е много износена размених предни/задни и нещтата се оправиха,но възможно е и да е от баланс-а на гумите

- Leon_24
- Автомобил:
- Двигател:
Абе карах я на преден мост ,а и едната гума обърнах на самата джанта...На реглажа казаха ,че малко е избягал баланса,но след посещението там не усетих голяма промяна..След това размених предните гуми и сега сякаш не бяга встрани,но волана ми е доста тегав ...Не знам дали може да се охлаби по някакъв начин...Доколкото знам е със серво тая кола и не би трябвало да е толкова мъчно управлението...Лявото ми рамо на дълъг път се схваща от тоя тегав волан в каквото и положение да застопоря волана и с какъвто и захват да карам
Забелязах още че при силен вятър колата става доста неустойчива...Сякаш ще ме издуха от пътя мамка му...

Забелязах още че при силен вятър колата става доста неустойчива...Сякаш ще ме издуха от пътя мамка му...
-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
Забелязал съм че тъпите майстори като правят реглаж не застопоряват волана в точно положение. Наскоро сменях амортисьори и след това отидох на преден мост и си взимам колата - тя си върви напред, държи перфектно посока, обаче волана ми седи накриво. Направо издивях, и отидох да направя рекламация, и ми го оправиха. Та майстора го мързяло да се качи на седалката и да го настрои да си сочи напред волана, а си го застопорил през стъколото и резултата беше че волана ми седеше накриво. Абе пълно е с мърлячи в тази гилдия 

- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Uneek написа:Забелязал съм че тъпите майстори като правят реглаж не застопоряват волана в точно положение. Наскоро сменях амортисьори и след това отидох на преден мост и си взимам колата - тя си върви напред, държи перфектно посока, обаче волана ми седи накриво. Направо издивях, и отидох да направя рекламация, и ми го оправиха. Та майстора го мързяло да се качи на седалката и да го настрои да си сочи напред волана, а си го застопорил през стъколото и резултата беше че волана ми седеше накриво. Абе пълно е с мърлячи в тази гилдия
Аз не съм видял нито 1 тъпак да ми направи волана да сочи право напред

За толкова реглажи правени из цяла София и 1 път във Варна....
И после си играя да откачам волана и да си го премествам с няколко зъба.
-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
Мдам, явно навсякъде са господа-мърлячи... ама затова много обичам да им досаждам, да си оправят бакиите. Иначе също може да тегли ако пътя има голям страничен наклон. На мен на "летището" преди Усойка ми тегли на дясно защото там наклона от едната страна е доста голям. Но на други пътища си ми е перфектна колата 

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”