лампа за бензина

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
gatt94
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gatt94 » Сря 26 мар 2008 11:55

и при мен е така, играе постоянно, но това го наблюдавам от 1-2 месеца, преди отчиташе много точно, вероятно датчик? отначало и аз помислих, че са ми точили от бензина т.е. какво е решението?

some81
Автомобил:
Двигател:

Така си е със стрелката

Мнениеот some81 » Сря 16 апр 2008 14:59

Така си е със стрелката а осбено ако слизаш от бордюр които ти е от дясната страна ако имасх малко бензин стрелкатата ти умира. И се чудиш дали не е изтекъл тоя бензин от някъде. А принципно като влезне в червената аз градцко съм изкарвал по 40-50км. 1.4 двг

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Сря 16 апр 2008 16:52

danypetkov написа:
orelko написа:Аз имам чувството, че на всяко палене ми показва все по-малко... :?

ахеха :) да абсолютно, аз от доста скоро имам наблюдения, но имам чувството, че 3 дена карам и не ми марда стрелката изобщо.. на следващия ден се качвам и гледам - под средата в червения сектор :shock даже започнах да се чудя дали е възможно да ми е точил някой от резервоара, се пак мисля че на тя мода отдавна и е минало времето :) после пък покарах още малко, покарах и кво да видя - стрелката пак се е качила нагоре :D просто бех леко казано изненадан! на другия ден отново беше на червено, но вече за постоянно ?!
много ясно резервоаря има стени против плискане и кати си под някъкъв наклон и показва едно а посе се вдига аз като ми е най крайната чертичка на червеното се прибрах от бояна до подуене и можеше още

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”