лампа за бензина
Така си е със стрелката
Така си е със стрелката а осбено ако слизаш от бордюр които ти е от дясната страна ако имасх малко бензин стрелкатата ти умира. И се чудиш дали не е изтекъл тоя бензин от някъде. А принципно като влезне в червената аз градцко съм изкарвал по 40-50км. 1.4 двг
-
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
много ясно резервоаря има стени против плискане и кати си под някъкъв наклон и показва едно а посе се вдига аз като ми е най крайната чертичка на червеното се прибрах от бояна до подуене и можеше ощеdanypetkov написа:orelko написа:Аз имам чувството, че на всяко палене ми показва все по-малко...
ахехада абсолютно, аз от доста скоро имам наблюдения, но имам чувството, че 3 дена карам и не ми марда стрелката изобщо.. на следващия ден се качвам и гледам - под средата в червения сектор
даже започнах да се чудя дали е възможно да ми е точил някой от резервоара, се пак мисля че на тя мода отдавна и е минало времето
после пък покарах още малко, покарах и кво да видя - стрелката пак се е качила нагоре
просто бех леко казано изненадан! на другия ден отново беше на червено, но вече за постоянно ?!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”