смяна на масло в скоростите....решено!!!!
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ОК, от тук нататък ще знам, че Аутодатата е ши**на, к***енска, прехвалена, к**олапаща, миризлива гад, неставаща и за на кучето в г**а.
Извинявам се, ако съм започнал да играя по нервите на някого, но разберете ме, че съм длъжен да поставям под съмнение всяко едно нещо, докато не се изясни напълно...

Извинявам се, ако съм започнал да играя по нервите на някого, но разберете ме, че съм длъжен да поставям под съмнение всяко едно нещо, докато не се изясни напълно...
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
doc_j написа:ОК, от тук нататък ще знам, че Аутодатата е ши**на, к***енска, прехвалена, к**олапаща, миризлива гад, неставаща и за на кучето в г**а.![]()
това е една от целите на форума все пак

Според мен след 150 000 км огигиналният семеринг ще е порокапал отдавна и в датата бъркат! Знам и още един бъг дето пишат ,че спирачната ти течност е 2 литра - е не е ,даже няма и литър

doc_j написа:ОК, от тук нататък ще знам, че Аутодатата ....
Чак пък толкоз....
Виж-Аутодата все пак е програма която е полезна ако имаш сервиз-за ценообразуване и т.н.
Има и много полезна информация,но все пак-нито една програма,нито книжка,нито майстор би накарал собственика на колата да сменя квото и да е!(ако не иска)(((също така-предписанията в книжката се отнасят основно за каране в идеалните условия...ама за натоварен режим на каране,какъвто е градското-сроковете се редуцират)
Това че маслото в скоростите се сменя-емиии аз мойто не съм го сменял,най-вероятно няма и да го пипна....
Антифриза-задължително на две години,спирачна течност-също...Маслото-на година...Така процедирам аз,всеки сам си решава за себеси
Другото което ще ти напиша-аз лично досега не съм чул или прочел тук за проблем на ск.кутия на 2Ф....За 6н-да,ама за старите бараки-не...
Тъй че-ако скоростите си влизат без хъркане,ако не подлизва-карай така...ако обаче трябва да се долива-по-добре да се смени цялото!Поне аз така бих направил....щото старото-не се знае колко старо е-10-15години.....
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”