Компютър ??????

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
T.Todorov
Автомобил:
Двигател:

Компютър ??????

Мнениеот T.Todorov » Вто 25 сеп 2007 15:07

Имам един въпрос ...... Колко струва нов или втора употреба компютър за Polo 1.4 16V 101 hp. AFH 98 г.

Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Re: Компютър ??????

Мнениеот Vextor » Вто 25 сеп 2007 19:14

T.Todorov написа:Имам един въпрос ...... Колко струва нов или втора употреба компютър за Polo 1.4 16V 101 hp. AFH 98 г.
Моят е прецакан и за нов ми казаха 700 лева :wink:

Потребителски аватар
sspa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sspa » Вто 25 сеп 2007 20:46

Здрасти колеги, моят беше изгорял, за нов ми искаха 1600лв. за втора употреба ми искаха 300лв. в крайна сметка си намерих за 100лв. от морга в Стара Загора. А не знам дали знаеш но, за да смениш компютър трябва да смениш имобилайзер и контактен ключ, иначе няма да запали. Трябва да са от една и съща кола, в противен случай трябва да се препрограмират. (това го знам от опит) защото като купуваш компютър никой не ти ги казва тези подробности (дори и в магазина на Volkswagen). Дано съм ти помогнал, защото на мен нямаше кой. Пиши как се справяш :lol:

Потребителски аватар
neopolitan
Автомобил:
Двигател:

ПЦ в колата

Мнениеот neopolitan » Пон 21 апр 2008 21:53

Здравейте ...

Наскоро се здобих с Поло 1.4 16v 101h.p. AFH 97г. :oops: :oops: :oops: ... страхотна придобивка ... доколкото знам или поне така трябва да е те имат борд. комп. а моето няма такъв ... Въпросът ми е следният, мога ли да си поставя такъв и колко ли ще ми струва долу - горе ... От последния пост видях 3 различни цени и ми хареса последната от 100лв Smile ... но както казах моята перла непритежава борд ...

Благодаря ви ... ! ! !

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Re: ПЦ в колата

Мнениеот dkalfov » Пон 21 апр 2008 23:27

neopolitan написа:Здравейте ...

Наскоро се здобих с Поло 1.4 16v 101h.p. AFH 97г. :oops: :oops: :oops: ... страхотна придобивка ... доколкото знам или поне така трябва да е те имат борд. комп. а моето няма такъв ... Въпросът ми е следният, мога ли да си поставя такъв и колко ли ще ми струва долу - горе ... От последния пост видях 3 различни цени и ми хареса последната от 100лв Smile ... но както казах моята перла непритежава борд ...

Благодаря ви ... ! ! !
този е друг брат,оня дет се говори в темите е командващия блок а бордовия мислим че е свързан към него ама е друго нящо :roll: може и да бъркам но така знам

Потребителски аватар
neopolitan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот neopolitan » Чет 24 апр 2008 17:14

Точно така е ... но просто защото се говореше за компютри във автомобила и реших да попитам ... :) ... :roll:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”