за триене
-
- Автомобил:
- Двигател:
за триене
.
Последна промяна от velizar987 на Вто 18 сеп 2012 13:56, променено общо 1 път.
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:

Така е ориджиналдЪ !
Този сивият матерял ("ватата") Наподобява най-много на подложката коята се слага под ламинираният паркет. Най-добре ще е да ползваш такава подложка. Можеш да я намериш на всяко място където продават ламиниран паркет. Вземаш си 2 квадратни метра 3мм дебела за 1.80 лв общо двата метра и я лепиш както ти падне. По-добро ще е от найлон щото прави по-добра шумо и топло изолация
- CTaH4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хм ще хвърля леко боб
ама и аз получих такова наводнение миналата година
само че при мен проблема беше наводнено долу при седалката до шофьорската (Само)
и течеше от пред
от дупката (пробката) под филтъра за парното
(като отвориш капака в ляво вдигаш всичките пластмасарии, и под филтъра има една дупка, от която се изтича водата която пада от стъклото (и тн.) и ако се запуши се получава теч вътре в купето под жабката (от страни) почва да тече
ама и аз получих такова наводнение миналата година
само че при мен проблема беше наводнено долу при седалката до шофьорската (Само)
и течеше от пред
от дупката (пробката) под филтъра за парното
(като отвориш капака в ляво вдигаш всичките пластмасарии, и под филтъра има една дупка, от която се изтича водата която пада от стъклото (и тн.) и ако се запуши се получава теч вътре в купето под жабката (от страни) почва да тече
-
- Автомобил:
- Двигател:
.
Последна промяна от velizar987 на Вто 18 сеп 2012 13:57, променено общо 1 път.
- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
velizar987 написа:Здравейте колеги!
Значи тази черната вата (като на снимката) я имам, но беше отлепена от горната страна и леко от долу. Сега я залепих хубаво. Допълнително залепих и едно парче найлон във вратата(между стъклото и черната вата).
Забелязах също, че гуменото уплътнение на ламарината на вратата, което трябва да спира стичащата се вода от стъклото, да влиза вътре в самата врата, се беше ожлембилои не опираше плътно до стъклото. Оправих го с натискане и сега вече е прилепнало на стъклото. Така не би трябвало да влиза много вода във вратата.
Сега ми остава да проверя отново отточните канали за предното стъкло. Дано да не е влезнала тая вода от там, че ще вземе да изгори вентилатора...![]()
Благодаря за отзивите Ви!
като проверяваш каналите и във вратата има такива !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
полото има проблем при оплатнението на предното стакло после гърлото на филтара за копето след това ако имаш клима виш каде ти отива маркуча за конденза да не е запушен и след това маркуча за чистачките за задното стакло да не е прекъснат нейде и да пълни вътре от вратата не е наи много от горе но и седалката ще е мокра а наилона на вратата черниа е шумоизолираща вата виш маркуча за вода към задното стакло
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз имах същия теч на 6Н половер.
Цялото го изкорубих, седалки, мокети, конзоли, средни предни - всичко вън.
Обливах с вода, гледах от къде се стича, баща ми се смя че съм като изследовател с кана в ръка, после и със маркуч - НИЩО.
Тапите си бяха на място, изсуших, седя на припек един ден, турнах двупластов найлон за всеки случай и засега не е влизала.
Истинска енигма, но ако не тече повече, не ме и интересува от де е било.
Цялото го изкорубих, седалки, мокети, конзоли, средни предни - всичко вън.
Обливах с вода, гледах от къде се стича, баща ми се смя че съм като изследовател с кана в ръка, после и със маркуч - НИЩО.
Тапите си бяха на място, изсуших, седя на припек един ден, турнах двупластов найлон за всеки случай и засега не е влизала.
Истинска енигма, но ако не тече повече, не ме и интересува от де е било.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”