И моя е AHW, но досега не съм имал проблеми по него. Сменил съм само един маркуч за маслените изпарения и се наложи да почистя дроселовата клапа, защото беше доста мръсна и колата почна да гасне. Моето Поло е произведено в Испания, внесено от Италия, но двигателя блести като нов.
Само ти препоръчвам като сменяш маслото да направиш промивка на двигателя, защото аз не направих и като сипаха новото масло веднага стана черно и сега трябва да го сменям по-скоро.
Иначе доколкото си спомням цената се вдигаше доста от това, че ангренажния ремък има две ролки, имаш филтър и за климатроника, а пък и майстора ми взе 180 лв. за маслото и смяна на всичко.
Най-малкото, за което проверих допълнително е копчето за ел. стъклото на другата врата - казаха ми цена около 35 лв.Все още не съм си купил, но лошото е че колата е доста нова и по-моргите засега не мога да намеря, та накрая може да ги прежаля и да си купя.
Между другото като отидох в магазина за частите първият им коментар беше "Евтина кола, но скъпи консумативи".
Polo 1.4 16V
- pavlov85
- Автомобил:
- Двигател:
RE:
приятел, къде прочете кода на мотора ти? моето поло по документи се води АЕХ 1.4 моно 60к.с. , но установих, че двигателя е пълен инжекцион и предполагам, че е възможно в италия да са прецакали двигателя и направо нов мотор да са сложили, но сега на практика не знам колата ми с какъв мотор е. Ако някой знае как да проверя с какъв мотор ми е полото, ще съм много благодарен да сподели 

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”