Когато си купих Полото разбрах,че не ми работи "врътката" за височината на фаровете,която се намира отляво на таблото до ключа за светлините!Тя е на степени ,но когато я мърдам няма никакъв ефект!Според вас каква може да е причината!?
Управление височината на фаровете ?
Управление височината на фаровете ?
Здравейте !
Когато си купих Полото разбрах,че не ми работи "врътката" за височината на фаровете,която се намира отляво на таблото до ключа за светлините!Тя е на степени ,но когато я мърдам няма никакъв ефект!Според вас каква може да е причината!?
И как става задвижването на самите фарове!? Много Ви благодаря ! Полото е 2001 г. 1,4 MPI !
-
hipokrat
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Управление височината на фаровете ?
незнам до колко бих ти помогнал с този отговор, но променяйки положението на врътката изчакай 10-на секунди че бавно зацепват нещата, поне при мен така беше, явно съм малко нетърпелив, но бях убеден че и мойта е развалена.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”