как сте си вкарали СД-тата ? - РЕШЕНО
- vankata_vd
- Автомобил:
- Двигател:
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не мисля, че чук и длето са решението на проблема... До сега не съм чувал за СД, което да не може да влезе без преправки.
"Тая стърчаща пластмасария" стърчи отвесно (аз бих я нарекъл планка) и в средата и има дупка, в която стябва да влезе задния тампон (един стърчащ от СД-то болт в повечето случаи, обикновено придружен с гумено уплътнение около него). Без въпросната планка не се сещам как ще подпираш устройството за да не прескачат дисковете при всяка дупка, а и самото дразнещо хлопане...
"Тая стърчаща пластмасария" стърчи отвесно (аз бих я нарекъл планка) и в средата и има дупка, в която стябва да влезе задния тампон (един стърчащ от СД-то болт в повечето случаи, обикновено придружен с гумено уплътнение около него). Без въпросната планка не се сещам как ще подпираш устройството за да не прескачат дисковете при всяка дупка, а и самото дразнещо хлопане...
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
fasty написа:На на поло 2ка и пасат 2ка в дъното на дупката за сд-то има една стърчаща пласмасария, тя се отстранява по един единствен начин- с чук и длето и вълшебните думи са ти ...............та и сдито елит си влиза като у дома си
Това дето го къртиш със чука е въздуховод за парното
, има начин да се изреже но в никакъв случай със чука Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”