Здравейте,
Скоро мисля да се пресъеденя към вашия клуб.
Твърдо ми трябва кола за града и съм се спрял на Поло след 94-5г.
Въпроса ми е кой е най не притенциозния двигател от към газифициране? И към кой двигател да се насоча?
благодаря предварително!
За сега съм харесъл това: http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topm ... f1=details
Съвет за покупка на Polo
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1.6 е "по-непретенциозен" към газифициране!
1.4 60 коня само с Газов Иженкцион. Естествено има и такива, които са с обикновена газова, но те не са правени в България!
Ако твърдо си решил кола със газово. Защо поло? и Защо малолитражна.
Противно на всеобщото мнение, че малолитражката харчи по-малко, моето поло съвсем спокойно си лапа 10/100 в София. На мен прехода до работа ми 7.5 км и го взимам от 15-35 мин зависи от задръстването.
1.4 60 коня само с Газов Иженкцион. Естествено има и такива, които са с обикновена газова, но те не са правени в България!
Ако твърдо си решил кола със газово. Защо поло? и Защо малолитражна.
Противно на всеобщото мнение, че малолитражката харчи по-малко, моето поло съвсем спокойно си лапа 10/100 в София. На мен прехода до работа ми 7.5 км и го взимам от 15-35 мин зависи от задръстването.
-
cyberhill
- Автомобил:
- Двигател:
10х
Благодаря за мението.
За ГИ и дума да не става... аз с моите километри които ги въртя не мога да я избия уредбата 3 години
А за 1000 cc как се справя с газта?
Моя дневен преход е около 10км в пиков час , не е като София , но доста време си минава де....
Като дайде 2009 махаме газовите и си оставаме с с 1000cc на бенц
Но ме съмнява да стане това де...
За ГИ и дума да не става... аз с моите километри които ги въртя не мога да я избия уредбата 3 години
А за 1000 cc как се справя с газта?
Моя дневен преход е около 10км в пиков час , не е като София , но доста време си минава де....
Като дайде 2009 махаме газовите и си оставаме с с 1000cc на бенц
Но ме съмнява да стане това де...
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
1000 кубиковото е 50 коня и му трябва газов инжекцион ,а има и 104 кубикови дето са 45 коня и при тях може и обикновенна газова ,но тази комбинация хич неможе да се справи с 980 килограмовото поло
Китки и фитки няма братче - или едното или другото. Ако толкова държиш на газта и си фен на марката ,пък нети се дават много парички,по-добре се ориентирай към по-старият модел на поло дето е до 94 година или на голф3 - имат добри и здрави двигатели които понасят безпроблемно газчицата
Китки и фитки няма братче - или едното или другото. Ако толкова държиш на газта и си фен на марката ,пък нети се дават много парички,по-добре се ориентирай към по-старият модел на поло дето е до 94 година или на голф3 - имат добри и здрави двигатели които понасят безпроблемно газчицата
-
cyberhill
- Автомобил:
- Двигател:
аха....
ОК , аз така или иначе съм се насочил към тази година.
Тези години всичко ми е моно или пълна инжекция. Карбуратори има ли тези години ?
Към кой тогава двигател да се насоча при Поло 94-та?
Обикновенна газ ще е . Просто имам цялата система в гаража и няма да купувам тепърва.
Тези години всичко ми е моно или пълна инжекция. Карбуратори има ли тези години ?
Към кой тогава двигател да се насоча при Поло 94-та?
Обикновенна газ ще е . Просто имам цялата система в гаража и няма да купувам тепърва.
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... au&start=0
Бензиновите двигателите при модела са :
1043 куб 45 коня
- AAU моноинжекция
-HZ карбуратор
-АСМ карбуратор
1272 куб