Колата ми е Polo 1,9D - 98г.
Оказа се, че климатика е слаган от някаква италианска фирма (в Италия естествено). Не знам как са го слагали и какви фокуси са правили , но според мен цялата конзола на която са накачени климатици помпи и т.н. явно е нещо ненаред. Аксесоарния ремък се износва бързо (за около година) и започва да свири. Обтяжната ролка съответно също се разбива за това време. Предполагам, че проблема идва от нея (ролката)- може би е сложена на криво. Нямаше да се занимавам хич с този проблем, но ролката е някаква италианска(от Алфа или Ланча не си спомням точно) без име или някаква индикация и е доста скъпъчка (70-80лв), което заедно с ремъка идва над 100лв. Идва скъпичко всяка година да се сменят ей така за нищо.
Някой имал ли е подобен проблем?
Проблем с ролка и ремък заради климатик поставян в Италия
???
Само моето Polo ли има подобен проблем ?
Не ми се вярва ... намерих някакъв пич, който е пуснал подобна тема в vwclub-bg.com но е било отдавна а и никой не му е отговорил
Поне някой няма ли някаква идея(освен моето предположение) ?
Не ми се вярва ... намерих някакъв пич, който е пуснал подобна тема в vwclub-bg.com но е било отдавна а и никой не му е отговорил
Поне някой няма ли някаква идея(освен моето предположение) ?
- djimy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем с ролка и ремък заради климатик поставян в Итали
kr0tal написа:Колата ми е Polo 1,9D - 98г.
Оказа се, че климатика е слаган от някаква италианска фирма (в Италия естествено). Не знам как са го слагали и какви фокуси са правили , но според мен цялата конзола на която са накачени климатици помпи и т.н. явно е нещо ненаред. Аксесоарния ремък се износва бързо (за около година) и започва да свири. Обтяжната ролка съответно също се разбива за това време. Предполагам, че проблема идва от нея (ролката)- може би е сложена на криво. Нямаше да се занимавам хич с този проблем, но ролката е някаква италианска(от Алфа или Ланча не си спомням точно) без име или някаква индикация и е доста скъпъчка (70-80лв), което заедно с ремъка идва над 100лв. Идва скъпичко всяка година да се сменят ей така за нищо.
Някой имал ли е подобен проблем?
Колега моя съвет към теб е да дадеш всичко от себе си и да се отървеш (продадеш)от този автомобил.Проблема с присадените АС в Италия е неразрешим.Това е техническо недомислие.Ако задържиш за себе си този автомобил ,се въоръжи с много търпение и пачки с "финикийски знаци".Избора си е лично твой.
Успех ти желая!
hm ...
До колкото знам този модел излиза без заводски климатик и за това ги слагат допълнително онези глупаци(може и да греша).Климатика си ми работи перфектно(макар че в момента има някъде теч и трябва да го оправя), така че не знам дали нещо ще се оправи като го сменя(според мен едва ли). Като изключа този проблем заради глупавите италианци колата е перфектна и освен накладки и другите консумативи не съм пипвал нищо. Не мисля да я продам и да си натреса нещо на което да сменям предницата на 2 сезона например.
Общо взето варианта с продажбата не ме устройва => ще си и сменям от време на време ремъка. Мерси все пак
Общо взето варианта с продажбата не ме устройва => ще си и сменям от време на време ремъка. Мерси все пак
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”