Гори Масло
-
polo95
- Автомобил:
- Двигател:
Гори Масло
Полото ми гори масло, сега карам с ARAL сменил съм го преди 2 месеца и бая е цъкнало. Как мога да оправя проблема - по гъстичко масло ли да му сложа и какво. Че утре ще ида да купя масло и незнам дали да взема същото, да долея по гъсто или да сменя цялото с масло с по голям вискозитет. Между другото вискозитета на това не го знам, слагали го на поло като мойто. Мотора е 1.3 ADX
- embi4a
- Автомобил:
- Двигател:
Аз се отчаях откакто един познат ми разправя следното:
Работи в склад за търговия с масла и производство на антифриз и течност за чистачки. Маслото идва с тир цистерна и пълнят фирмената цистерна. От там се разлива масълцето във варели и имало 5-6 женици дето пълнят тубички по 5 лт. Да ни е честито истинското и оригинално масло. Разправя ми, че идвали от цяла България да купуват от тази фирма... Таса че не се чудете що колите горят масло и ни тракат повдигачите. Бахти шибаната държава!!!
Работи в склад за търговия с масла и производство на антифриз и течност за чистачки. Маслото идва с тир цистерна и пълнят фирмената цистерна. От там се разлива масълцето във варели и имало 5-6 женици дето пълнят тубички по 5 лт. Да ни е честито истинското и оригинално масло. Разправя ми, че идвали от цяла България да купуват от тази фирма... Таса че не се чудете що колите горят масло и ни тракат повдигачите. Бахти шибаната държава!!!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”