mod edit: vaskoto1
помощ-мирис на изгорели газове-решено!!!
помощ-мирис на изгорели газове-решено!!!
здравейте колеги прибавих още един vw към семейството ми, тука само такива караме, та значи за новото поло.1.0 аер-мотор с клима,98г но адски мирише на бензин,на изгорели газове в купето, отврат, само уикенда съм свободен и се чудя дали няма как сам да го инспектирам
едно е сигурно след катализатора има леко прегоряла тръба и излизат газове от там, доста е почерняло, но пък колата е доста тиха(странно).... вие какъв съвет ще ми дадете????? благодаря ви предварително.
Последна промяна от rum6 на Пон 04 авг 2008 20:02, променено общо 1 път.
еиииииииии г-н маслинков ли си какав си, тука си пишем за проблеми и за техните решения
, така че моляти се иди да си чешеш езика другаде
!!!!!!!! и да те просветля, защото май и идея си нямаш за какво говорех, под задната седалка има един капак, като го махнеш се вижда бензиновата помпа (как е монтирана на резервоара,който пък има одушници,Т.К. не е херметизиран) Таааа този капак не беше добре затворен и влизаха изпарения от резервоара в купето, особено когато го пълнеш до горе, аре със здраве.......
!!!!!!!! и да те просветля, защото май и идея си нямаш за какво говорех, под задната седалка има един капак, като го махнеш се вижда бензиновата помпа (как е монтирана на резервоара,който пък има одушници,Т.К. не е херметизиран) Таааа този капак не беше добре затворен и влизаха изпарения от резервоара в купето, особено когато го пълнеш до горе, аре със здраве.......Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”