Скоростна кутия-Поло АER 97-семеринг-снимки
от седмица имам поло+ лошия пасат 5= компилацията е пълна,тааа по темата и на мен ми течеше от скоростната кутия, но днес срещу 68лв ми смениха бенз. филтър, изчистиха грешка на компа, доляха 1л масло за скоростната кутия и смениха семерингата, мисля че полото е градска-трепач кола!!!!!!! ако щете вярвайте но от горубляне до бургас ми изгоря точно 1/4 от резервоара мотора е 1.0 напрао се втрещих и съм супер доволен!!!!!!!!!
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rum6 написа:от седмица имам поло+ лошия пасат 5= компилацията е пълна,тааа по темата и на мен ми течеше от скоростната кутия, но днес срещу 68лв ми смениха бенз. филтър, изчистиха грешка на компа, доляха 1л масло за скоростната кутия и смениха семерингата, мисля че полото е градска-трепач кола!!!!!!! ако щете вярвайте но от горубляне до бургас ми изгоря точно 1/4 от резервоара мотора е 1.0 напрао се втрещих и съм супер доволен!!!!!!!!!
Не бързай да се радваш, щото скоро ще установиш, че показанията на бензиномера никакви ги няма. Просто не мож я накара да ти гори по - малко от колкото е по книжка - около 5 на 100 на дълъг път. Пък помисли - 400 км с 13л?
- ninja_pz84
- Автомобил:
- Двигател:
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”