Той не е ли един и същ ?smash_ написа:там не е ли на климатика ?anonimko написа:отпред отляво под пласмасовата кора на чистачките
Какво има точно пред филтъра на парното на Поло 3?
-
siso92
- Автомобил:
- Двигател:
skywolker написа:между филтъра на климатика и останалото празно място в двигателя има силоз за отичане на водата слизаща от прозорците, дупчицата е малка и често се запушва от листа, и както колега го е споменал, става на нефт и смърди ужасно.Но ако питаш какво има под самия филтър, между него и перката на радиатора, предполагам е някакво кожено или нещо подобно .Идея си нямам защо не е твърдо на пипане и може от него да смърди.Аз колега до сега съм сменил филтъра и почистих гнянта, и май спря да смърди.успех.
Колега,под филтъра има дупка,която продилжава към купето и вентилатора-не можеда има листа там.Тава за оттичане на водата е от страни.
-
skywolker
- Автомобил:
- Двигател:
siso92 Колега, може би съм се изразил погрешно , извинявам се.разбира се че под самия филтър не се намира канала за отичане а до него.Интересно ми беше , че както го споменава колегата пуснал темата, точно срещу перката на вентилатора има пластина под наклон от мек материал приличащ на кожа.Предполагам ,че ако не от друго, миризмата може да идва и от нея.но това си е мое предположение,просто се видях в чудо и аз с тази миризма.сега съм настъргал малко сапунче върху филтъра , и от Бургас до София миризмата беше на сапун, да видим до кога?
-
siso92
- Автомобил:
- Двигател:
skywolker написа:siso92 Колега, може би съм се изразил погрешно , извинявам се.разбира се че под самия филтър не се намира канала за отичане а до него.Интересно ми беше , че както го споменава колегата пуснал темата, точно срещу перката на вентилатора има пластина под наклон от мек материал приличащ на кожа.Предполагам ,че ако не от друго, миризмата може да идва и от нея.но това си е мое предположение,просто се видях в чудо и аз с тази миризма.сега съм настъргал малко сапунче върху филтъра , и от Бургас до София миризмата беше на сапун, да видим до кога?
-
skywolker
- Автомобил:
- Двигател:
siso92 написа:skywolker написа:siso92 Колега, може би съм се изразил погрешно , извинявам се.разбира се че под самия филтър не се намира канала за отичане а до него.Интересно ми беше , че както го споменава колегата пуснал темата, точно срещу перката на вентилатора има пластина под наклон от мек материал приличащ на кожа.Предполагам ,че ако не от друго, миризмата може да идва и от нея.но това си е мое предположение,просто се видях в чудо и аз с тази миризма.сега съм настъргал малко сапунче върху филтъра , и от Бургас до София миризмата беше на сапун, да видим до кога?
Колега,твоето е баш,баш като моето
.Рядко се намира APQ,пък и между 97-98г.Та разбрах,че нашите имат още някаква простотия за газовете,да не вони от нея.При мен мирише ,ако пуша на вкл.клима-след като я изкл.
И аз забелязах ,че нещо не са мноого разпространени, но да се надяваме за добро
и моето Polo миришеше по същия начин,смених филтъра но миризмата си остана .Взех си едно спрейче от ауто плюса на CRC,то е под формата на пяна,маха се филтъра и се пръска вътре,оставя се около 30 мин. и се пуска вентилатора да духа около 5 мин..След тая процедура неприятната миризмата изчезва,ефекта е дълготраен.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”