Колеги някой има ли зъпчатото (по-малкото) колелце в самата основа на машинката на ел. стаклата което върти колелцето към което е намотано жилото пфф доста сложно стана но ако някой се сещта ХЕЛП че мойто е дало фира лепих го майсторих го ама си иска ново чакам оферти
Става въпрос за Поло 6н Двуврато mod edit: vasstop зъъБи колега, зъБи се пише...
батко и в дтугата тема писах ама аи и тука -аз имам една стара машинка и тва поне не сам го ползвал тъй че тряя да е вкъщи ама иска време да се чекне все пак иначе пак ако е там пичелиш:)
ggg написа:батко и в дтугата тема писах ама аи и тука -аз имам една стара машинка и тва поне не сам го ползвал тъй че тряя да е вкъщи ама иска време да се чекне все пак иначе пак ако е там пичелиш:)
Мен ще останеш доволен браво разчитам на теб колега
То винаги там е проблема при стъклата.. трябва да си вземеш нов цял механизъм без машинка. Такива колелца не се продават отделно, а са и пластмасови и пак ще даде дефект, предполагам, че и жилото ти се е деформирало. Механизма е 60-70 лв.
П.С. Давах на стругар да ми направи колелце но не става .... така, че - 60-70 лв и временно решаваш проблема с джама. Това е болката на голфовете.