Искам да попитам колко пари ще ми излезе лагера и ролката,и да ми препоръчате някъде дет добре ги правят?Благодаря предварително
Компресор на климатика-ролка и лагер...и въпрос и за фреона
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Компресор на климатика-ролка и лагер...и въпрос и за фреона
Може ли без да се сваля самият компресор да се смени лагер,или е нужно да се свали.А ако се свали компресора след това трябва ли да се зарежда с фреон?
Искам да попитам колко пари ще ми излезе лагера и ролката,и да ми препоръчате някъде дет добре ги правят?Благодаря предварително
Последна промяна от Gesha_GTI на Пет 15 авг 2008 21:06, променено общо 1 път.
- moni_barca
- Автомобил:
- Двигател:
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мене ми казаха че ако блокира може да скъса ремъка.За сега ще карам така пък по натам ще го оправя.И все пак ако някой знае горе долу колко ще ме изръсят и къде ги правят качествено нека сподели.
ппс.Иначе днес смених лагери и четки на алтернатора и сега като вие само компресора е малко по добре
,сега лошото е че моя майстор ми каза че и маслената помпа ми се нуждае от ремонт 
ппс.Иначе днес смених лагери и четки на алтернатора и сега като вие само компресора е малко по добре
- moni_barca
- Автомобил:
- Двигател:
- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Gesha_GTI написа:Мене ми казаха че ако блокира може да скъса ремъка.За сега ще карам така пък по натам ще го оправя.И все пак ако някой знае горе долу колко ще ме изръсят и къде ги правят качествено нека сподели.
ппс.Иначе днес смених лагери и четки на алтернатора и сега като вие само компресора е малко по добре,сега лошото е че моя майстор ми каза че и маслената помпа ми се нуждае от ремонт
Имам работещ компресор за поло 1.6 , 96 година марката му е
sanden 7v10 , за 200 лева е твой ! Успех
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
junakov написа:Gesha_GTI написа:Мене ми казаха че ако блокира може да скъса ремъка.За сега ще карам така пък по натам ще го оправя.И все пак ако някой знае горе долу колко ще ме изръсят и къде ги правят качествено нека сподели.
ппс.Иначе днес смених лагери и четки на алтернатора и сега като вие само компресора е малко по добре,сега лошото е че моя майстор ми каза че и маслената помпа ми се нуждае от ремонт
Имам работещ компресор за поло 1.6 , 96 година марката му е
sanden 7v10 , за 200 лева е твой ! Успех
Другата седмица ще заминавам за Сандански и Септември месец като се върна ще проверя какви пари ще ми искат за ремонта.Aко е много скъпо може да ти пиша за компресора.Лека вечер
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”