Проблем с машинката за стъклото
- marchq
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с машинката за стъклото
Колеги имам проблем с ел стъклото на Полото ми 95та 6н1 2 врати. Джама ми спря да функционира. След като разфасовах вратата разбрах че проблема е от жилото, машинката си работи но жилото е скъсано. Къде мога да намеря такова жило ходих в моргите но там има машинка + жило на цена 100 лева. Дайте съвет 
здрасти братле, аз имах проблем, само че на мен ми се прецака устройството, едно зъбно колело се беше развалило в самия механизъм. въпреки всичко го управих. преди да почна да го управям си търсих моторче, защото си мислех, че е изгоряло. е никъде не намерих някой да провава отделно части за механизъма на стъклата. всички ти продават заедно всичко. тия пари са много, не търси в София, тук са яко бандити и кожодери, в морга в провинцията цените са двойно или повече по-ниски. тук моргите иската да забогатеят за един ден. от мен успех.
http://www.madjarov-service.com/
ако имаш път към София, или му се обади, ако може да ти изпрати жило по Еконт или Спиди
ако имаш път към София, или му се обади, ако може да ти изпрати жило по Еконт или Спиди
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”