Машинки за ел. стъкла
Машинки за ел. стъкла
Някои знае ли, дали механизмите за ел. стъкла от четириврато Поло стават на двуврато?
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
freestyler911 написа:ако питаш за целия механизъм , не , не става , на четиривратото са по къси жилата , иначе е същия. Ако питаш за моторчето , става .
Между другото , аз имам моторче , дясно , ако те интересува , но по скоро пластмасовите водачи са голямата болка !!
Сигурен ли си, че са по-къси жилата? Сигурно става въпрос за 5-10см.
- freestyler911
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Машинки за ел. стъкла
asco написа:Някои знае ли, дали механизмите за ел. стъкла от четириврато Поло стават на двуврато?
Добре де механизма ли е проблема или моторчето?
- freestyler911
болна тема са тия водачи , аз затова отварях и аз , няма ги никъде , ако все пак намериш , пиши къде да си купя поне 10 броя ....
та заради тия водачи смених цялата машинария аз , и стана , ама водачи само по моргите ... аз оттам , разковачихме една врата ... 10 кинта и си тръгнах щастлив , ако искаш ходи във фолксваген 180 лева всичко без моторчето ...
та заради тия водачи смених цялата машинария аз , и стана , ама водачи само по моргите ... аз оттам , разковачихме една врата ... 10 кинта и си тръгнах щастлив , ако искаш ходи във фолксваген 180 лева всичко без моторчето ...
-
grishitu
- Автомобил:
- Двигател:
ре
и аз си резеервирам правото някои ако знае от къде мога да намеря такива пласмаси да каже.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”