Относно двигателя на Поло
-
Cecko_Becko
- Автомобил:
- Двигател:
Относно двигателя на Поло
Колеги според вас и вашия опит и това , което сте чували за двигателите на полото (години от 98 до 04г.) кой е най споучливият двигател - смисъл здрав , не прави толкова проблеми като останалите , работи добре за това купе и т.н.
Тъй като съм се насочил да си купувам поло от 2000 до 2002 , но първо да избера двигателче
Благодаря предварително 
здр колега няма да сбърка6 с избора за поло аз сум с двигател 1.6 и сум мн доволен според мен двигател 1.4 6те е идеален за кола 2000 г предполагам 6те има клима за това ти препору4вам да е 1.4 -може и 1.2 но според мен по големия двигател е по добур успех и наслука ! двигателите са здрави и не правят някви сериозни проблеми!
-
Cecko_Becko
- Автомобил:
- Двигател:
Да кажем че 1.4 е добър двигател ...
гледам ,че има някакви двигатели MPI , SDI и най -различни ... там 8-16 клапана ... не съм много запознат с тези двигатели ... кои комбиназии (така да ги наречем) излизат за най-добрите 2 двигателя да кажем... за да се насоча към някой от тях
И да попитам нещо извън темата .. каква е разликата м/у хечбека и купето... на външен вид ми излегдат еднакви (хечбека май - е малко по удължен от зад) , даже хечбека и лимузината си приличат много
гледам ,че има някакви двигатели MPI , SDI и най -различни ... там 8-16 клапана ... не съм много запознат с тези двигатели ... кои комбиназии (така да ги наречем) излизат за най-добрите 2 двигателя да кажем... за да се насоча към някой от тях
И да попитам нещо извън темата .. каква е разликата м/у хечбека и купето... на външен вид ми излегдат еднакви (хечбека май - е малко по удължен от зад) , даже хечбека и лимузината си приличат много
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”