Да си резна ли катализатора?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
tisho_tch
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_tch » Нед 05 окт 2008 10:40

Lizard написа:пълни глупости пишете! !

Ако катализатора ти е здрав и не е запушен единственото, което ще постигнеш е по-шумна кола!

Прикаските 1001 нощ, ще тръгне повече, ще му бъдело по леко, щял да падне разхода .... Може да има нещо вярно, но само ако е съвсем задръстен, а е по-вероятно при запушване да го издухаш /натрошава се питата и изхвърча с изгорелите газове/.

Аз моя го махнах, защото ми казаха че дрънчал и най-вероянот бил на парчета вътре. Като го свалиха , си беше напълно здрав и през питата се виждаше, тоест не беше запушен.. Крайния резултат е ся ми бочи повече колата и си имам един здрав катализатор, който седи на топло мазата ...

П.С.
Така е Българиана винаги търси далаверата... Единя, обикновнно по-тъмния субект гледа как да се докопа до ценните метали за да изкара некой лев. Другия обикновенно по-интелигентния решава, че е по-умен от хората конструирали колата му и решава да ги излъже като махне гадната част, която му пречи да стане шумахер .... :) :) :)

а ти какво сложи на мястото на катализатора??

siso92
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот siso92 » Пон 06 окт 2008 16:03

sa6o46 написа:а как да разбера дали е махан катализатора? защото гърнетата са ми здрави а много бръмчи от ауспуха

нямам ремуси и други такива глупости

дайте снимка да го видя тоя катализатор как изглежда :shock

Колега,не ти трябват снимки.Дупиш се под колата ,трябва да има 3 гърнета,първото откъм мотора е кат.,малко по-дребно и заоблено е от другите/прилича на гъзно черво/.Снимки има в форума,разгледай темите,ама най-добре-под колата.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”