Бензин за VW Polo: А92 или А95 ?
- kimbaten
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
положението е същото като при ВИЛИ к'во ли не смених и к'во ли не настройваха - компа бил "пушка" и други цитати например "цъка като швейцарски часовник" и любимото ми - "...значи толкова си харчи" както и да караш - 10 - 11 сега в студа даже и 12 - не знам - купих 1.1 да е икономично - не е честно нек'си над 10 разход на 45 коня 

при мен харчеше 10/11 градско и ходих на един сервиз и се оказа че оная пластина на автоматичния смукач дето била незнам си ква се прецакала и не затваряла когат трябава та отидох на една морга за 40лв нов карбуратор ли ко беше смениха ми го и са оправи ама от тога пак не карам на празен резервоар щото 3 пати на 1 и същт баир закъсах и вече само пълня
тъй че кой го знаи какво може да има още
и абе капе ми масло от капака над двигателя да знаете такива гарнитури де има щото тука в горна оряховица ми искат 30 кинта за 1 такава била няква си гумена ли незнам си що при ваз из софията дали се намират по евтини или се така са ?

и абе капе ми масло от капака над двигателя да знаете такива гарнитури де има щото тука в горна оряховица ми искат 30 кинта за 1 такава била няква си гумена ли незнам си що при ваз из софията дали се намират по евтини или се така са ?
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
еи тука http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... ear_e=1994
може да скивате колко им горят полотата на германските колеги.
повечето карат на А92Н
може да скивате колко им горят полотата на германските колеги.
повечето карат на А92Н
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”