Колеги кои е бушона за габаритите отзад?
-
martistia
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги кои е бушона за габаритите отзад?
Здравейте колеги. Аз съм нов горд собственик на Поло. Имам може би малък проблем и ми е нужен съвет. Някои може ли да ми каже номера на бушона за задни габарити на ПОЛО 98'. На капака има схема но не мога да се ориентирам кои е за задни габарити. Благодаря предварително.
-
martistia
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен , габаритите може би са леви и десни. Аз нямам никакви,отпред или отзад. Така че може би да са 16 и 17 на снимката горе, би трябвало да са два. Иначе светят светлините за номера, които трябва маи да са заедно със габаритите,което е странно. Иначв довечера ще ги сменя да видя, ако не е това някои да даде идеяза читав сервиз в София да ми ги замерят
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
16 и 17 според мен са мигачите !
Абе кво си пишем тука... до сега да беше разбрал и да кажеш. Изкарай предпазителят 18 и виж дали ще има някаква разлика по светлините ти - ако няма ,значи това е предпазителят! Чудиш се дали е изгорял ли? Изкарай го и виж дали е прекъснат - абе вади ги всичките от 12 до 20 един по един и това е
Абе кво си пишем тука... до сега да беше разбрал и да кажеш. Изкарай предпазителят 18 и виж дали ще има някаква разлика по светлините ти - ако няма ,значи това е предпазителят! Чудиш се дали е изгорял ли? Изкарай го и виж дали е прекъснат - абе вади ги всичките от 12 до 20 един по един и това е
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”