Здр колеги, на майка ми полото прави страни проблеми напоследак.Става въпрос ,че гасне когато си скимне,като е пусниш по инерция си смъква оборотите и гасне(вчера ми се оплака ,че и на скорост и изгаснала),като се пуска климата също (то там е нормално да падат оборотите) ,но от както се застоди взе да ги прави тези проблеми.Става въпрос за 99г Поло 1.4.Какво мислите вие по въпроса,мен ме съмнява горивен филтър и моторчето за празен ход,но не карам VW и много рядко имам възможност да е карам и незнам точно кое къде и бих се радвал да обясните къде какво да погледна ,че до сега 40 лв заа майстори който да ми кажет -Нищо и няма..
П.С. няма значение дали е загряла или не колата.
Гаснене ?
-
EcLipSeR
- Автомобил:
- Двигател:
snupeca написа:Здравей колега![]()
За оборотите най-вероятно е стъпковото моторче както казваш, но най-добре на диагностика![]()
За гасненето на скорост може да е от имобилаизера (ако имаш такъв) комутатор, бобина
Ами незнам дали има имобилайзер,но когато се изгаси колата и се изкара ключа се чува едно страно пилкане от някаде ..
- Rad3v
- Автомобил: Vw Golf 4 TDI
- Двигател: ARL 2000g
- Контакти:
Това гаснене го знам, приятелката ми и на нея и гаснеше така, и се оказа стъпокото моторче, ходи на майстор и и казаха че е много скъпо да си купи ново, изкривиха и няква ламаринка ли ко е там на тва моторче и се дигнаха оборотите и се оправи, но най-добре го закарай на майстор да ти каже на 100%-та от кво е проблема 
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”