Здравейте колеги,
имам следният въпрос, по който ще съм много благодарен ако изкажете мнения: имам поло комби 1.6, 101 коня, пълна инжекция, 99г. От известно време, като загрее и чакам на сфетофари не работи плавно, а като че ли прекъсва и се тресе (вибрира). Понякога, като тръгна след сфетофара, като че ли няма мощност и неможе да ускорява, но в един момент, когато го натисна повече, сякаш се "отпушва" и започва да си дърпа нормално. Днес ще карам колата на дисгностика в Дружба в сервиза на Бош, но се надявам и на вашите коментари
Полото прекъсва и се тресе като загрее
-
ljubenceto
- Автомобил:
- Двигател:
-
ljubenceto
- Автомобил:
- Двигател:
Постепенно го прави, т.е като загрее мотора. Понякога вибрира по-силно, а понякога по-слабо, но като цяло не е много силно, но си се усеща. Днес сипах бензин А 98 от Лукойл и като че ли намаля, но не е напълно изчезнало. Дали мога да ида на дълъг път в такова състояние на колата, предполагам, че нищо няма да се преебе фатално,ако я закарам до Сливен така
Хм странно , при мене имам чувството , че вибрира също нещо на празен ход , нещо отдолу като че ли,обаче не ми гасне,иначе имах скоро проблем с оборотите.Оказа се , че е вакумне маркуче.А преди 5 дена сипах 98 Лукойл и като че ли наистина се оправи.Много странно.Може да е темп. датчик наистина.
Както и мощноста , но като че ли не всеки път.Незнам не мога да я почуствам незнам странно се държи напоследък....
Както и мощноста , но като че ли не всеки път.Незнам не мога да я почуствам незнам странно се държи напоследък....
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”