от съскане да стане "рев","гарне" :)

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
MpaBkaTa
Автомобил:
Двигател:

от съскане да стане "рев","гарне" :)

Мнениеот MpaBkaTa » Съб 20 дек 2008 2:41

Предварително се извинявам ако темате не е на мястото си,но незнам каде да я пусна,ако не е за тук нека модовете я преместят!

Момчета имам малък проблем,гарнето ми е за смяна,купил съм си добро чисто ново но е спортно.Моля някои ако може да ми даде малко инфо как да си направя по добър звука освен гарнето,немога да си продупча кутията на в.филтър защото съм с моно инжекция и ако с дупката се овеличи нещо то това ще е само разхода но не и звука,даите някакви мнения моля,и мерси прадватително колеги :)

Потребителски аватар
bbboiko2004
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 3f - 1993

Мнениеот bbboiko2004 » Съб 20 дек 2008 10:02

значи това с кутията за въздушния филтър е пробвано ама на голф 1.4 моно и да ти кажа има мн голяма разлика във звука издващ изод капака. За разхода няма да има голяма разлика :wink:

Потребителски аватар
MpaBkaTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MpaBkaTa » Съб 20 дек 2008 16:49

съгласен съм до някаде,ама колко голяма дупка сте направили,щото аз пробивах една кутия обаче дупката я направих много малка около 0.5 см за да може давлиза малко въздух и да се мъчи и се получи доста добре,ама са с тая моно инж ми се реве относно звука

Потребителски аватар
doc_j
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doc_j » Съб 20 дек 2008 17:45

Чи ко и е на моно-инжекцията? Аз съм със т. нар. "спортен" филтър на моното и "спортно" крайно гърне. Звука е плътен и дълбок, звучи така, че все едно не е 1.3, ами 1.4 mhihi . А относно разхода - мисля, че разлика няма (извънградско със 70-80 - между 5 и 5.5 л / 100 км).

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”