Осветление в пепелника :)
- eras3r
- Автомобил: Citroen C5 2014г
- Двигател: 2 0hdi 163hp
- Контакти:
Осветление в пепелника :)
Искам да питам има ли лампичка там и ако има как да се смени защото аз не намерих такава и трябваше да си направя самоделка...ако някой иска ще кажа как, но дълбоко се надявам да има фабрично. Става въпрос за полото от гаража.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
siso92 написа:Колега,нищо не разглобявайЗапалката е на 2 зъбчета отстрани и 1 отзад
Махни си пепелника и натисни запалката надолу! Обаче ще видиш,че няма нито кабелче,нито фасонка и е овъртяно за направия
.Аз мисля да сложа фосфорисциращи лентички.Ако стане-гот,ако ли не,ще ги махна.
спам: п.п. То 2F-a е по-висок клас
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пушач съм, но не пуша в колата. И въпреки това осветление си трябва, щото как иначе народа ще си зима бонбони от полирания пепелник???
А за 2F-а - моя само ел. стъкла и ел. огледала няма, но и на това може да се порадвам някой ден.
И накрая да взема да напиша и нещо по темата - осветление може от всякъде да се вземе. Както са писали колегите - най-лесно идва да се вземе от осветлението на запалката - най-близо е и ще е необходим най-малко проводник. Крушка - по избор. В случай, че няма дупка за крушката - мисля, че макетните ножчета не бяха много скъпи. (общо взето темата е като за "Направи си сам")
А за 2F-а - моя само ел. стъкла и ел. огледала няма, но и на това може да се порадвам някой ден.
И накрая да взема да напиша и нещо по темата - осветление може от всякъде да се вземе. Както са писали колегите - най-лесно идва да се вземе от осветлението на запалката - най-близо е и ще е необходим най-малко проводник. Крушка - по избор. В случай, че няма дупка за крушката - мисля, че макетните ножчета не бяха много скъпи. (общо взето темата е като за "Направи си сам")
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Volkov написа:аз пък в тоя ред на мисли да питам от тия наще крушки на 2F,
не за пепелника ами за парното тази вътре къде се продават стокови???
Благодаря!
Специално в Хасковска област няма да намериш никъде
Аз извадих крушката с жълтата фасунга, изчовърках старата изгоряла крушка, пробих 2 малки бупки отзад на фафънгата (точно където са металните части влизащи в буксата и поставих обикновенна крушка за табло без цокъл (има ги навсякъде) ,като през дупките изкарах изводите и ,и ги запоих. На един приятел даже успях да сложа вътре 1 съпротивление и 2 светодиода (от малките)
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”