Искам да сменя моето Поло (евентуално) за друго такова, но с автоматична скоростна кутия. Говорим за модел 1999 - 2001 г. Не съм 100% навит, но го искам.
Някой може ли да сподели мнение от първа ръка. Да е карал или да има такова. Ще се радвам да разбера нещо повече.
Знам, че много хора ще кажат, че не ми е нужен автоматик, но аз 5 години съм карал такава кола и знам, че е голямо удобство. Когато обаче купувах моето, не можах да намеря автомат, а бях притиснат от времто и взех това (аз всъщност търсех Корса, но това е друга тема).
За това, моля за някакви мнения.
Благодаря и ЧНГ.
VW Polo автоматик - мнения и съвети
-
Anio-Mamata
- Автомобил:
- Двигател:
-
siso92
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,модела е 2000г.,99 са все още 6N1.Голяма гъзария е.И аз 1год.карах малка кола-автоматик,по-гот-няма/не се свиваш да включиш 1ва или 3та,а дори,при опит за натискане на съединителя/със зимни обувки/съм закачал спирачката на тая с ръчните ск.Като я продавах оня ме закара на майстор, за да види автоматика и майстора каза,че няма кво да му се развали,ако има масло работи,ако няма-не.Купувай!!![/img]
Anio-Mamata написа:поло автоматик е все едно последната с-класа с ръчка.
... т.е. нещо лошо или какво??? Защото аз и двете съм карал и нямам забележки...както и да е по темата: една позната има поло автомат, което и дава по-малък разход в града от предното, което беше с механична кутия.....верно зависи и от задволанната апаратура, ама тя доста добре си кара. Бих те посъветвал да го вземеш...така или иначе след като си свикнал с автомат ще се измъчваш каквато и кола с механична кутия да караш
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”