Проблем с ЕЛ СТЪКЛА

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
dj-milen
Автомобил: VW PASSAT
Двигател: 2.0 TDI

Проблем с ЕЛ СТЪКЛА

Мнениеот dj-milen » Съб 03 яну 2009 12:27

Значи когато е студено тоест много студено стъклото се отваря, а когато леко се затопли и не, какво да направя ? или да го карам на маистор ?

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Съб 03 яну 2009 12:57

студа май май не е от значение ,най-вероятно са тръгнали/заминали водачите на стъклото,попринцип това е най-проблемната част по стъклата

Потребителски аватар
Gecatawe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Gecatawe » Съб 03 яну 2009 15:53

dkalfov написа:студа май май не е от значение ,най-вероятно са тръгнали/заминали водачите на стъклото,попринцип това е най-проблемната част по стъклата

Ами моето стъкло като го свалям нищо ама като тръгна го дигам и скърца нещо имам чувството че дере някаде и го бутна леко с ръка и му помагам че много трудно се вдига.Дали е от тези водачи

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Мнениеот apa6o » Съб 03 яну 2009 15:57

Дали аз съм заблуден или влагата може да играе роля тука :?

milench0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот milench0 » Пон 05 яну 2009 3:56

Тия майстори на ел-стъкла да ти кажа нема кво толкоз да майсторът, и аз минах по тоя път, земи си нов механизъм с въжетата стига моторчето да работи, и напрао го сложи и си реши въпроса.... само не го купувай от VW 180 лв е механизма, а в ауто+плюс е 60-62 лв.

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Пон 05 яну 2009 7:49

Gecatawe написа:
dkalfov написа:студа май май не е от значение ,най-вероятно са тръгнали/заминали водачите на стъклото,попринцип това е най-проблемната част по стъклата

Ами моето стъкло като го свалям нищо ама като тръгна го дигам и скърца нещо имам чувството че дере някаде и го бутна леко с ръка и му помагам че много трудно се вдига.Дали е от тези водачи
аха моето е механично но аз като не обърнах внимание когато трябваше се счупи оста на ръкохватката,като иде единя водач стъклото дърпа настрани и не се повдига правилно и се стига до повреди по механизма

съвет: не се занимавайте с морги и други-в една морга ми искаха 60 лева за мехънизъм(ръчен)втора ръка :evil:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”