халогенчета , как да ги свържа ?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

халогенчета , как да ги свържа ?

Мнениеот freestyler911 » Вто 06 яну 2009 11:54

Решил съм да си монтирам халогенчета на предната броня , точно където стоят оригиналните , само че моята броня няма отвори и мисля да си ги изрежа сам , само едно ме притеснява , как се разглобява ключа за фаровете на таблото и как най лесно да ги свържа така че като изтегля копчето назад , да се включи стопчето за мъгла и халогените , както си е оригинално на пасатите. Ще пусна и снимки , как съм извършил операцията ....

Идеи??

Ако модераторите решат че темата е за Направи си сам , нека я местят.

dj-milen
Автомобил: VW PASSAT
Двигател: 2.0 TDI

Мнениеот dj-milen » Вто 06 яну 2009 14:03

Може да направиш малко ганьовска работа да ти кажа аз, правиш си нов ключ за вапросните халогени и другото което трябва да направиш или да орезилиш бронята или да търсиш броня която е с гнезда за халогени и само да им хванеш ток от някаде , тва е моето мнение!

Потребителски аватар
freestyler911

Мнениеот freestyler911 » Вто 06 яну 2009 14:33

мисля си и отдолу под ножа някак си да се хванат , без да режа-дупча нищо , но по сериозния въпрос е с ключа , не обичам ганьовските изпълнения , искам както е на пасата , изтегляш копчето назат тръгват халогените и отзаде стопчето за мъгла ....

Потребителски аватар
eras3r
Автомобил: Citroen C5 2014г
Двигател: 2 0hdi 163hp
Контакти:

Мнениеот eras3r » Вто 06 яну 2009 14:44

На пасатите не е ли дърпаш копчето веднъж...светват ти халогени, дърпаш още веднъш и ти светва и за мъгла фара (поне на моя е така)

Потребителски аватар
freestyler911

Мнениеот freestyler911 » Вто 06 яну 2009 15:01

да , май е така , няма значка искам заедно да светват , някой ако е разглобявал това копче да пише , че да не начупя амбалажа ....

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Вто 06 яну 2009 18:39

Първо огледай да не би да имаш инсталация до там! На повечето коли има ,дори и фабрично да не са с фарове за мъгла.

Не ти трябва да отваряш копчето....изобщо няма да се ориентираш - там има някакви чипове,чудесии - не е обикновенно копченце

Изображение

И все пак ,ако искаш да го демонтираш : Махаш пластмасата около километража , бъркаш с ръка от там и повдигаш нагоре онова стържчащото дето го посочвам на снимката. След като го натиснеш ,панелчето излиза лесно навън иначе няма вадене

Какви халогени си избрал? Ако са DALLA , се отказвай докато не си нарязал предницата

п.п. Напипай плюсовата жица дето отива към габарита за магла (още при копчето дето е) и с едно реле връзваш фаровете си за магла

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”