Тресене при 120км\ч РЕШЕНО !!!
- gh0stfac3
- Автомобил: VW Caddy 2 EcoFuel
- Двигател:
сичко е наред братя отидох на друг гумаджия и ми ги направи страаашно и след това 140 на тодор александров е не помръдна добре че не поднесе че тия 15-ки отзад летни си е страшно ..... но пък сега като бодна спирачката и се чува отред едло туп и на легнал полицая пак така възможно ли е да е макверсон или нз при наличия че смених шарнир и носач и джантата след удара понеже това беше проблема а в сервиза ми казаха че колата е чук вече ....та това ми се появи възможни причини за това ???
- gh0stfac3
- Двигател:
doc_j написа:gh0stfac3, ти наскоро не се ли беше шибнал в ня'кав бордюр??? В такъв случай вариантите според мен са МНОГО.
за 1 месец два бордюра брат, а пък и са като спрях пред хотела където работя да пия кафенце излезам и предния ми джам спукан э десния долен ъгъл и тука пари докато ми ги изплатат от лив инс направо нз само в разходи влизам ахаххах
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gh0stfac3 написа:... и след това 140 на тодор александров е не помръдна добре че не поднесе че тия 15-ки отзад летни си е страшно...
'Наиш ли к'во става като се треснеш със близо 100??? Ако искаш аз мога да ти кажа. А със 140 не искам и да си представям. Карай внимателно за да не четем после пак теми закачени като важни. Аз тия дни с повече от 60 не съм карал и то тези 60 на Цариградско шосе, на други места макс. 40-45.
gh0stfac3 написа:doc_j написа:gh0stfac3, ти наскоро не се ли беше шибнал в ня'кав бордюр??? В такъв случай вариантите според мен са МНОГО.
...за 1 месец два бордюра брат...
Опалянка... те бордюрите били 2.... така хем колата си трошиш, хем себе си излагаш на риск (за околните да не говорим - пешеходци има навсякъде). Отиди някъде да прегледат всичко и да ти кажат къде какво има да ремонт/смяна.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
брат , тия 140 на тодор александров не водят до нищо хубаво ....
освен че от майстори няма да се оттървеш може и други изненади ...
колата си върви , радвай и се , ама не се отнасяй ...
Тупкането мисля че ще е тампонче на макферсона , няма какво друго , ако беше тампон на носач (нали единия е нов...) щеше да се усети бързо бързо ...
Вдигни колата на крик , хвани гумата с две раце и друсай нагоре надоло да видиш дали хлопа, ако всичко е ок , бик трябвало грам да не хлопа .... ако не си ги сменял сигурно са за смяна
Тупкането мисля че ще е тампонче на макферсона , няма какво друго , ако беше тампон на носач (нали единия е нов...) щеше да се усети бързо бързо ...
Вдигни колата на крик , хвани гумата с две раце и друсай нагоре надоло да видиш дали хлопа, ако всичко е ок , бик трябвало грам да не хлопа .... ако не си ги сменял сигурно са за смяна
- gh0stfac3
- Двигател:
freestyler911 написа:брат , тия 140 на тодор александров не водят до нищо хубаво ....
браво ти си момчето днеска в друг сервиз ми казаха лагерче и тампонче на двата макверсона
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
то тия тампони имат лагерчета вътре , и ако е разбито лагерчето волана се върти малко по тежко (няма как да усетиш щото си с хидравлика ...) ама си купи оригинални тампони или там от порше или от Унитрейд , че тия дето са по 15 лева .... да не ти говоря ,
после като ги смениш , ама ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!! реглаж предница
после като ги смениш , ама ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!! реглаж предница
- Gal
- Автомобил: МК7
- Двигател: DCYA 2018
Re: Тресене при 120км\ч РЕШЕНО !!!
над 140км/ч не спираше ли да ти тресе, или не си я тествал?
аман от гумаджии и специалисти
аман от гумаджии и специалисти
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”