Как да раэбера какъв е маховикът на ПОЛО 1.9д
Как да раэбера какъв е маховикът на ПОЛО 1.9д
Здравеите колеги благодариа ви це ми обиаснихте как да раэбера какъв ми е маховикът на ПОЛО 1.9д проблемат е че маховикът е денферен и е раэбит кажете какво да права да купувам нов или втора употреба Намерил съм един от ПОЛО 1. 9sdi эа 250 лв как да раэбера дали е эдрав и дали ще стане ДОВИЖДАНЕ ЭА СЕГА :
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Поло 1.9д 97г даите сьвет какаво да права
Абе кво е това нашествие от "дизелаци" и няма ли кой да ги спре? Не разбрах колега, ако Поло дизелът струва 250лв., мземай го веднага, но ако е повече.... бих се замислил. Не разбрахте ле че не е това разделът ви? Кво като е Поло?
viewtopic.php?f=7&t=98756
viewtopic.php?f=7&t=98756
- obsceniti
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега не че нещо ама вие (бензинките) що не си направите др раздел ами пишете тук в ПОЛО?
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
ми не че нещо колега , просто имаше някъде написано он някой от модераторите че поло дизел , ако има въпрос по дизеловите работи , да си пише в раздел дизел.Понеже дизелаците поло са май само 2 двигателя 1,4 и 1,9 .... Маслинков си е прав .... а и в раздел Дизели ще има повече хора дето карат дизел и са наясно !
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Бе нещо маховика на AEF не го дават за SDI (AGD мотор) (SACHS това)
Дават си го само за AEF
Дават си го само за AEF
Извинявам се за намесата, но ми мирише на дискриминация, поне в този случаи. На полото, което карах/1,9 Д 98г/, смених маховика, поради същата причина, а той е бил втора употреба. Реших и сложих нов. Скъпо е всичко около 850 лв. Зависи какви намерения имаш към колата. Бях, го споделил във форума по подробно.
- eras3r
- Автомобил: Citroen C5 2014г
- Двигател: 2 0hdi 163hp
- Контакти:
Наще маховици като на колегата с двигатели AEF са денферни
и ако решиш да го сменяш с оригинален такъв ти стъпва към 2000 лева. Аз моя го смених с ТВЪРД маховик + комплект съединител и всичко се оправи! само за 950 лева (без работа).
и ако решиш да го сменяш с оригинален такъв ти стъпва към 2000 лева. Аз моя го смених с ТВЪРД маховик + комплект съединител и всичко се оправи! само за 950 лева (без работа).- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
eras3r написа:Наще маховици като на колегата с двигатели AEF са денфернии ако решиш да го сменяш с оригинален такъв ти стъпва към 2000 лева. Аз моя го смених с ТВЪРД маховик + комплект съединител и всичко се оправи! само за 950 лева (без работа).
1.такива ДЕНФЕРНИ работи сефте чувам. Я вземете разберете от някъде що е то демпферна пружина и има ли почва унас , преди да пишете разни работи
2. Както беше писал колега, сменя се демпферен маховик с обикновен , но се купува и съединител с пружини, и цялата операция е за сметка на натоварването в скоростната кутия, която бездруго е кекава !!!
Последна промяна от freestyler911 на Сря 21 яну 2009 14:54, променено общо 1 път.
- eras3r
- Автомобил: Citroen C5 2014г
- Двигател: 2 0hdi 163hp
- Контакти:
freestyler911 написа:eras3r написа:Наще маховици като на колегата с двигатели AEF са денфернии ако решиш да го сменяш с оригинален такъв ти стъпва към 2000 лева. Аз моя го смених с ТВЪРД маховик + комплект съединител и всичко се оправи! само за 950 лева (без работа).
1.такива ДЕНФЕРНИ работи сефте чувам. Я вземе разбере от някъде що е то демпферна пружина и има ли почва унас , преди да пишете разни работи
2. Както беше писал колега, сменя се демпферен маховик с обикновен , но се купува и съединител с пружини, и цялата операция е за сметка на натоварването в скоростната кутия, която бездруго е кекава !!!
точно това исках да кажа но...още съм млад с полото (от 2 месеца ми е) така, че простете...всички се учим от грешките си
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”